Лия от Ергенът 2: "На първата ни среща той ми каза, че ще се омъжа за него!"

Лия бе е една от участничките в Ергенът 2, която безславно напусна формата още в начален етап. Макар от продукцията да не ни показаха много от нея, нейният образ моментално привлече вниманието ни. Всъщност красивата писателка има много за какво да ни разкаже и днес ще споделим с вас какво ни разказа тя както за Евгеним, така и за своята нова любов. След напускането на предаването тя среща англичанин, с когото са вече сгодени и им предстои да си кажат заветното "Да".

"Влязох в предаването на сляпо и не очаквах да ме изберат. Бях видяла няколко снимки на Евгени, но се въздържах да си изграждам представа, както правят повечето жени.", споделя пред нас Лия от Ергенът 2.

Червенокосата авторка на любовни романи влиза в Ергенът 2, за да разбере дали Евгени е човекът за нея и да се впусне в приключение, което не е типично за нейната "control freak" природа.

"Оказа се, че на живо Евгени е много по-хубав, отколкото на снимки.", допълва тя преди да сподели, че макар и добро момче, двамата не са успели да открият общи неща помежду си.

 

Но какво всъщност търси Евгени в една жена остава загадка за зрителите. Лия смята, че той все още лавира между момчето в себе си, което се завладява от страстта и мъжа в него, който търси нещо сериозно или "стопанка на къщата". Точно това наблюдаваме от симпатиите ми между Елена и Валерия, както и Айлин.

Лия споделя, че харесва артистични мъже и точно такава е и настоящата ѝ половинка. 

"Моят годеник е много хубава смесица от качества. Всеки един човек в живота ми казваше, че е невъзможно да открия всички тези неща наведнъж. Учудващо го открих", споделя Лия за своята голяма любов.

Но дори самата тя не е вярвала, че ще срещне именно такъв човек. Основните качества, които трябва да притежава един мъж, според нея са амбициозен, но и артистичен, макар и не основно. За нея е важно тя да първата любов на човека до себе си, а не изкуството да заема нейната челна позиция в сърцето му. Любопитен детайл, който тя издава е, че още от първата среща той е заявил категорично, че тя е жената за него и двамата ще се оженят.

Разбира се, такива думи не се приемат на сериозно още на първата среща. Но как тогава той успява да спечели сърцето ѝ?

"Трябваше да публикувам книгата си, като ми оставаше един ден до крайния срок, а главата ми беше блокирала. Той остави неговата работа и отдели 7 часа, за да я редактира. Стоях и го гледах, след което казах "Аз ще се оженя за теб!"", разказва тя.

Това се превръща в преломен момент за нея, тъй като тогава тя разбира, че той е всичко, което иска. наистина звучи като роман! Дори самата Лия би написала книга, която да разкаже тази невероятна любовна история, която звучи като сюжет на филм.

Но историята не свършва дотук. оказва се, че Лия е описала самия него в книгата си, при това напълно случайно. И това, ако не е съдба, тогава не знаем кое!

"Дали съм го манифестирала? Или просто това е кармична любов и той е сродната ми душа?", опитва се да си обясни тя.

Каква е историята на нейната книга? Как едни хапчета за акне се превръщат в основна причина Лия да се превърне в писателка? Защо жените обожаваме да четем любовна и еротична литература? Още за взаимоотношенията и любовта вижте в нашето интервю с Лия:

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay