Мултифункционална масичка за спомени

Холна масичка под формата на албум ни предлага Мич Щайнмец

Холната масичка винаги е един от най-трудните избори, които се правят при обзавеждане на стаята. Тя е центърът на дневната и винаги първа "се набива на очи".

В последните години интериорните дизайнери започват все повече да разчупват тази мебел и да ни радват с наистина креативни решения.

Мич Щайнмец е създал холна масичка, озаглавена "Спомен", като комбинира социалните дейности в семейството и носталгията по минали събития. Тя е под формата на фотоалбум и има кухина за "складиране" на вещи.

Масичката е изработена от дърво, винил, неръждаема стомана и плат деним. След като отгърнете корицата има доста страници, на които да подредите снимките си, а по средата на масичката е мястото, където можете да сложите важни за вас неща. За съжаление обаче, цената не е обявена. 

В нашата галерия можете да видите снимки на мултифункционалната масичка, а защо не и да обзаведете хола си с една такава, веднага щом разберете дали можете да си позволите смелото интериорно решение.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.07.2012|10:47
много интересна масичка; на мен лично ми харесва и ще ми пасва добре на хола, но сякаш повече бих я използвала като някакво допълнение към дизайна и атракция за гости, отколкото за масичка на която да сервирам кафе.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay