5 цвята, които дизайнерите препоръчват за стените на вашата спалня

Ранното събуждане и напускането на уютно легло в тъмни зори не винаги е толкова приятно, но когатo спалнята ни изглежда стилно и красиво, то това ни изпълва с енергия за целия ден. Тъй като цветовете и светлината влияят на настроението ни, спорът за цвета на стените в стаята, в която спим винаги е актуален. Независимо дали въвеждате цветове с помощта на боя, спално бельо или произведения на изкуството и декорации, добре е да знаете кои нюанси са подходящи за интериора на спалнята.

Ето на какво да заложите:

Тъмночервено

Червените стени създават романтично настроение. Тя позволява екпериментиране с декорации с по-неонов нюанс на червеното, който освежава пространството, като същевременно го запазва спокойно, уютно и леко мистериозно.

Акценти в ярко червено

Обърнете външния вид и изберете бели стени и ярко червени завеси, спално бельо, картини и килим например.

Розов руж

Изключително женствен, но същевременно много шик, този нюанс на розовото ще ви накара са се почувствате като принцеса от приказвките. Съчетайте със спалня с метален обков за истинско приказно изживяване.

Корал

Нищо не излъчва толкова жизнерадостност като цвят корал. Благодарение на този нюанс пряката светлина изглежда още по-ярка и сякаш буквално сте поканили слънцето в спланята ви.

Жълто

А то идеално се съчетава с тъмносиньо и маслинено зелено. Този слънчев нюанс изпъква добре, когато включите акценти с метално покритие. Те подчертават блестящата индивидуалност на жълтото.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay