5 жени разкриват какво е да си в отворена връзка

Ето какво трябва да знаете за нея, преди да влезете в такива отношения

5 жени разкриват какво е да си в отворена връзка

Отворена връзка означава да имаш отношения с един партньор, но това да не ти пречи да излизаш и с други и дори да правиш секс с тях. Това не се възприема като лъжа, защото реално другият човек знае за това и няма нищо против. От една страна изгледа странно, но от друга вероятно има доста предимства. Няма истинско обвързване, няма силни чувства. следователно няма да има и евентуално нараняване. Всеки сам избира дали такава връзка би го устроила или иска класическа. Лично аз не съм опитвала. Представяме ви няколко откровения на жени, имащи отворена връзка, за да разберете какво значи този тип връзка.

Ние живеем на различни места и още в началото се разбрахме, че няма как да сме си верни през цялото това време, когато не се виждаме. Така всеки пътува, където иска, вижда се с когото иска.. Когато се видим, се целуваме, правим горещ секс и си разказваме за това кой с кого е бил и какво е научил. С, жена, 45 години

Аз съм женена, но съм бисексуална и след брака ми продължих да се срещам с жени. Мъжът ми знаеше още от началото и нямаше против това.Аз винаги му обръщам достатъчно внимание, но ходя и при други жени и затова той не ме ревнува., В., жена, 29 години

Бяхме се оженили, но нещата спряха да вървят. Сексът беше направо трагичен. Ето защо решихме да имаме отворен брак. За нас не беше вариант да се разделяме, за да не страдат децата. Сега се чувстваме отлично., С., жена, 36 години.

Опитът за отворена връзка съсипа отношенията ни.. Аз бяха тази, която предложих на приятеля ми да имаме такава, защото всеки беше наблегнал на работата си.. Мислех, че така ще се чувстваме по-добре.. Аз започнах да го ревнувам страшно много и да го разпитвам с коя е бил, с какво е била по-добра от мен.. След 7 месеца се разделихме..Б, жена, 30 години.

Със съпруга ми бяхме женени от 17 години. Имаше период от 4 години, в които той постоянно пътуваше и в този период решихме да отворим връзката си. В началото приемах това като нещо много странно, но в действителност именно отворената връзка ми помогна да се спася от рутината и да запазим брака си. - М,жена, 53 години.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay