Щастлива безработна

Щастлива безработна

Щастлива безработна

Работа, работа и пак работа - това очаква всеки след прекрачването на училищния праг за последен път и след като вратите на университета "хлопнат" завинаги. Напоследък все повече оценявам това висше благо, наречено свободно време, и си спомням с умиление за онези години някъде много назад, когато най-големият ми проблем бяха книгите.

 

Мисля си колко по-приятни неща има за правене от стоенето 8-9 часа на работното място, но в случая трябва да се вземе предвид една малка незначителна подробност – финансовият аспект. "Гладна мечка хоро не играе" е казал народът.

 

Малцина са щастливците, които превръщат работата в удоволствие или удоволствието в работа, а да не говорим за онези, които могат да се нарекат "щастливи безработни". Позволяват си лукса да не работят и се отдават на всички духовни и материални благини без притеснение.

 

Една такава "щастлива безработна" е Гуинет Полтроу, която не крие радостта си от неработенето.

 

"Обичам да имам време, за да взимам децата си от училище и да готвя. Този начин на живот е много по-забавен" споделя звездата.

 

Каква щастливка, добавям аз, и поглеждам часовника, отброяващ още 7 работни часа!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 28.06.2011|10:39
Разбира се, че така е по-добре и е хубаво да се грижи за децата си. Тя може спокойно да си го позволи, тъй като винаги ще има предложения за работа, пък и надали и липсват финанси. Радвай се докато можеш Гуинет!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay