5 неща, които ще Ви осигурят наемане на работа

Какво трябва да покажете пред интервюиращите

И Вие сте се сблъсквали с това да кандидатсвате за работа и да сте притеснени и да се чудите какво ли ще Ви питат, или ще Ви дадат да изпълнявате като задача. Понякога чакането в притеснение е много досадно и изнервящо. Ние искаме да Ви помогнем в това отношение, затова ще Ви подскажем кои неща от себе си да покажете. Те много се харесват на хората, провеждащи интервюто.

1. Доброто отношение и работата в екип - Това е нещото, което е най-важно за вашите бъдещи работодатели. Все пак ще се налага да се спогаждате с колегите си, да можете да разработвате заедно различни проекти, да се допитвате един до друг и общо взето да сте комуникативни и разбрани. Хубаво е да подчертаете това и в CV-то си, за да се стигне въобще до интервю за работа.

2. Възможност да вършите сам много работа - Освен в екип, ще Ви се налага да работите и сам по отделни задачи. Трябва да покажете, че сте отговорен и амбициозен човек, който не се плаши от работа, защото обича това, с което се занимава.

3. Организираност - Важно е интервюиращите да разберат, че можете да разпределите времето си. Ще имате някои задачи, които ще трябва да изпълните в срок. Затова на интервюто се задават въпроси с това как ще успеете да наредите графика си, че да се вместите в срок, колко дни предварително бихте се захванали с изпълнението, дали ще оставите всичко за последния момент и други подобни. Бъдете подготвени и ги убедете, че сте организиран човек, който знае колко струва времето.

4. Динамичност - Повечето работи са динамични и натоварени. Затова и работодателите го изискват от Вас. 

5. Взискателност - Покажете, че не се отнасяте вяло към нещата, с които се захващате, а искате всичко да е изпипано до съвършенство. Така ще натрупате много положителни точки и нищо чудно това да Ви осигури наемане за позицията. 

Хубаво е също да покажете, че сте креативни, дейни и преуспяващи.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay