Ексклузивен поглед зад кулисите на епичната продукция на Дисни- "Мулан"

„Мулан“ – само в кината от 11 септември и предпремиерно от 7 септември

Ексклузивен поглед зад кулисите на епичната продукция на Дисни- "Мулан"

Броени дни преди официалната премиера на поразителната игрална адаптация на незабравимата легенда Мулан, Дисни представят две ексклузивни видеа, с които повдигат завесата към творческия процес наепичната продукция. Ставаме свидетели на невероятния труд и изключителното внимание към детайла на художествения екип и тежкатафизическа и бойна подготовка, през която преминават актьорите, за да може Мулан да предложи на зрителите оригинално и незабравимо филмово изживяване в киносалона. Забележителни декори и костюми, впечатляващи двубои и екшън сцени, колоритни герои и противниции най-вече пленителна драматична история за малки и големи – това е Мулан! Само в кината от 11 септември.

Ексклузивен поглед зад кулисите на епичната продукция на Дисни- "Мулан"

Вдъхновен от древната китайска поема "Баладата за Мулан" и едноименната емблематична анимационна приказка на Дисни от 1998 г., Мулан разказва историята на младата и непримирима Хуа Мулан, която за да защити честта на семейството и народа си, заблуждава всички, че е мъж и самоотвержено влиза в битка със завоевателите на Китай, превръщайки се в легендарен воин. Трансформацията на Мулан пленява вниманието и въображението едновременно със своята интимност и мащаби, а темите и посланията, които тя олицетворява – вярна, смела, предана ще вдъхновят малки и големи и ще докажат, че няма невъзможни неща.

Отправете се на неповторимо приказно пътешествие с Мулан и открийте един малко познат свят и вълнуваща магическа епоха, изпълнени със смели герои и свирепи, но достойни противници. Свят на семейни ценности, чест и жертвоготовност в името на по-висша цел и свят, в който да бъдеш себе си, дори и пред угрозата на сигурна смърт, е най-голямата добродетел.

Ексклузивен поглед зад кулисите на епичната продукция на Дисни- "Мулан"

В актьорския състав на Мулан се включват Лиу Ифей (Забраненото кралство, Имало едно време) като Мулан, Джет Ли (Герой, Непобедимите) като императора, Дони Йен (Rogue One: История от Междузвездни войни) като командира Тунг, Джейсън Скот Лий (Тигър и Дракон) в ролята на Бори Хан, Гонг Лий (Мемоарите на една гейша) като вещицата и др. Режисьор на филма е Ники Каро (Whale Rider), а сценаристи са Рик Джафа и Аманда Силвър, Елизабет Мартин и Лорън Хайнек.

Изживейте легендата Мулан от 11 септември в кината на 2D, 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версияи предпремиерно от 7 септември!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay