Зад кулисите: Прослушванията на все още неопитните актьори от "Клюкарката"

Вижте как се представят любимите звезди на кастингите за сериала

Зад кулисите: Прослушванията на все още неопитните актьори от "Клюкарката"

"Клюкарката” (The Gossip Girl) е един от най-успешните тийнейджърски сериали. Въпреки че той вече отдавна не се снима, успява да се запечата в сърцата на своите фенове. Последният епизод излиза през 2012 година, след шест години на снимки и общо шест сезона.

Навярно ще ви бъде доста любопитно да видите как преминават кастингите за актьорски състав, които се провеждат още преди 2007 година. На едно от видеата е заснето прослушването на Блейк Лайвли, която експериментира в диалог с човек от екипа.

Лайвли се представя блестящо, като разиграва сцена, в която си говори с бъдещата си екранна най-добра приятелка Блеър. Разговорът е емоционален и изисква от Лайвли да бъде тъжна в едната минута и весела - в другата.

За разлика от нея обаче Ед Уестуик, който впоследствие заема ролята на сексапилния Чък Бас, не се представя така добре при изявата си на кастинга. Той забравя репликите си, но му е позволено да повтори опита си, като чете фразите, които трябва да изрече, използвайки търсения английски акцент.

Междувременно Блейк призна, че затваря наскоро стартирание си лайфстайл сайт Preserve. Обяснява решението си с това, че сайтът е бил пуснат, преди да е бил готов и така и не постига поставената цел. "Не променя живота на хората така, както на мен ми се искаше. Ние сме един страхотен екип, но за мен не е правилно да карам хората си да правят нещо, което не е най-доброто, на което сме способни”, казва Блейк.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay