Играй и спечели кинобилети с "Титаник: 25 години"!

Мегахитът на Джеймс Камерън акостира ексклузивно в кината за Свети Валентин

Играй и спечели кинобилети с "Титаник: 25 години"!

На 10 февруари, точно навреме за Свети Валентин, по неповторим начин ще отпразнуваме 25-ата годишнина на една от най-великите любовни истории, разказвани някога на големия екран – Титаник. Филмът се завръща в кината и IMAX с подобрена версия, като за първи път зрителите ще имат възможност да го видят в ексклузивния формат HFR 3D.

През 1997 г. амбициозната продукция на ненадминатия майстор на киноспектакъла Джеймс Камерън (Аватар, Аватар: Природата на водата) се превърна в световен феномен, спечелил рекорден брой награди "Оскар" и стана най-касовият филм на всички времена (първият преминал границата от 1 млрд.) с приходи от 1,84 млрд. долара, а Леонардо ДиКаприо и Кейт Уинслет се наредиха сред най-големите и обичани звезди на планетата. 

Сега, Jenite.bg ти дават възможност да преживееш отново тази неповторима световна класика и да участваш за специални кинонагради от Титаник: 25 годиниОтговори правилно на въпроса и отбележи двама приятели в коментар. Една от вас ще спечели един брой двоен кинобилет за филма!

Колко награди "Оскар" печели Титаник?

А) 11

Б) 17

В) 9

Имате  време да участвате до от 06.02 до 12.02.2023 г. включително! Победителите ще бъдат обявени на 13.02.2023 г. в сайта на Jenite.bg, както и в официалната ни Facebook страница.

Отплаваме с Титаник от 10 февруари само в кината на 3D, HFR 3D и IMAX 3D.

 

 

* Играта се организира от сайта Jenite.bg, който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД

* "Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay