Отправяме се на най-пъстрото и разбиващо приключение с анимационния хит Тролчетата: Турнето

Внимание! Очите ви може да не са свикнали с гледката на толкова много цвят и веселие, а ушите ви с толкова разнообразни и колоритни музикални изпълнения

Отправяме се на най-пъстрото и разбиващо приключение с анимационния хит Тролчетата: Турнето

На 17 април 2020 година тръгваме на най-цветното, най-енергичното и най-забавното турне! Четири години след като покориха сърцата на милиони зрители с музикалния си хит Тролчета, DreamWorks Animation ни канят да се завърнем в невероятно приветливия и фантастичен свят на тролчетата със свръхочакваното звездно продължение Тролчета: Турнето.

Новото приключение ще отведе познатите ни и обичани герои далеч отвъд пределите на "родната сцена", която до този момент те познават като единствена. Попи и Клон откриват, че са част само от едно от общо шест различни племена от тролчета, разпръснати в шест различни земи и отдадени на шест различни стилове музика: фънк, кънтри, техно, класика, поп и рок – всеки толкова различен и атрактивен, колкото и самите тролчета, които ги изпълняват.

И техният свят изведнъж става по-голям, доста по-шумен и опасен. Кралица Барб, която е част от кралското потекло на хард-рока, подпомагана от баща си Крал Траш, иска да унищожи всички останали стилове музика и рокът да бъде единствен господар!  Със съдбата на света, изложена на риск, Попи и Клон заедно с техните приятели Биги, Сатен, Кадифе, Куп и Блясъчко се отправят на пътешествие във всички останали земи, за да обединят тролчетата срещу Барб, която заплашва да "измете" всички от сцената.

Ще успеят ли нашите герои да помирят отделните стилове и да обединят световете? Или Барб ще наложи тоталитарното си музикално господство и ще унищожи всяка друга музика освен рока? Ще разберем в Тролчета: Турнето – с много цвят, настроение, неповторими герои и светове и много, много музика. Така че стягайте багажа, защото ни очаква едно незабравимо и величествено турне.

Режисьори на филма са Уолт Дорн и Дейвид П. Смит, а продуценти са Джина Шай и Кели Кууни Силела.

Куфеем на Тролчета: Турнето от 17 април в кината нa 2D и 3D.

Вижте трейлъра:

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay