Филм с Лейди Гага, чичо Чарли, Мел Гибсън и Линдзи Лоън

В "Мачете убива" ще видим още много звездни лица

Филм с Лейди Гага, чичо Чарли, Мел Гибсън и Линдзи Лоън

В професионален план Лейди Гага е била много неща: неизвестна сервитьорка, най-скандалната музикална звездапарфюмен дизайнер. В личен план пък дори се опитваше да бъде мъж. Все още обаче не сме я виждали като призната актриса във филм - е, като изключим собствените ѝ психарски клипове, включително онзи, в който изигра собствената си смърт. 

Отдавна беше ясно, че певицата все някога ще се появи и в холивудска продукция. Само не се знаеше коя точно лента ще избере. Вече е официално - филмовият дебют на откачената Лейди ще се състои в Machete Kills ("Мачете убива"). Кървавата екшън комедия се очаква по кината през 2013 и е продължение на "Мачете" от 2010. 

Вчера режисьорът Робърт Родригес, чието мислене не е по-малко откачено от това на Гага, сподели в Twitter възхищението си от работата с нея. Съобщението бе придружено от филмовия постер, който сме ви показали. Той представя поп изпълнителката в ролята на създание с псевдоним "La Chameléon". Компания ѝ прави още едно създание или, ако трябва да бъдем точни - одраната му кожа. Това със сигурност ще вбеси природозащитниците

Тепърва предстои да видим какви ще ги върши Гага с тази космата наметка и с димящия пистолет в ръка. Сега обаче държим да насочим вниманието ви към останалите лица, харесани от Родригес за важните роли в "Мачете убива". Това се казва актьорски състав! И това се казва "с конкурс да ги избираш". Освен с филмите си "Десперадо", "От здрач до зори", "Град на греха", режисьорът на лентата е известен и като добър приятел и сътрудник на Тарантино. Вероятно от него е прихванал склонността да наема криминално проявени актьори за образите на престъпниците в своите продукции. 

Филм с Лейди Гага, чичо Чарли, Мел Гибсън и Линдзи Лоън

Нека започнем от Линдзи Лоън, която e едва на 26, а вече има и почти толкова заведени дела срещу нея. Без да преувеличаваме. То не бяха пияни шофьорски изпълнения, не бяха наркотици, изчезващи в ноздрите ѝ и бижута, изчезващи изпод бързите ѝ клептомански пръстчета. Сега я обвиняват и в неплатени дългове към солариум. На кого, освен на Тарантино или на неговия приятел, би му хрумнало да облече всички тези грехове в одеждите на монахиня? След като вече приключи с обществено полезния си труд в моргата, самата Линдзи ще сее трупове на екран. Ролята не е нова за нея - вече я изигра в първия "Мачете".

Младата актриса обаче наистина би могла да мине за монахиня, ако я сравним с Дани Трехо - в ролята на самия Мачете. Гледали сме го в "Десперадо", "Жега", "От здрач до зори", участва в още над 220 заглавия. И винаги изглежда като изваден от картинен речник, обясняващ значението на думи като "латиноамерикански сериен убиец" и "наркобарон". Външният му вид не е случаен. Преди да се превърне в холивудска звезда, Трехо е бил малолетен престъпник, хероинов наркоман, лежал е около 11 години за грабежи и продажба на дрога. Но в "Мачете" актьорът с надупченото лице играе бивш федерален полицай от Мексико, нает от американския президент да обезвреди опасен лидер на наркокартел.

Филм с Лейди Гага, чичо Чарли, Мел Гибсън и Линдзи Лоън

Като стана въпрос за президента на САЩ, това ще бъде не друг, а Чарли Шийн. Неговите лоши навици изобщо няма какво да ги коментираме. Чичото от "Двама мъже и половина" е алкохолик и половина в истинския живот. Вечно пиян, често надрусан, има трудности с контролирането на гнева, арестуваха го за това, че биеше жена си. Проблемният характер му коства и ролята в хитовия "мъжки" сериал, но Чарли си остава талантлив актьор и отново ще го докаже в лентата на Родригес.

Любимият на хиляди жени Мел Гибсън също бе уличен в домашно насилие. Пословична са и неговите връзки с чашката и шофирането в нетрезво състояние. По въпроса с филмовата му кариера знаем, че значително западна след злополучния режисьорски опит със "Страстите Христови", заради които бе обвинен в хомофобия и антисемизъм. 

Филм с Лейди Гага, чичо Чарли, Мел Гибсън и Линдзи Лоън

Красивата Джесика Алба се превъплъщава в ролята на Сартана Ривера - любимата на Мачете. Няма да коментираме дали двамата си отиват визуално, тъй като ще се наложи да нагрубим Дани Трехо. А не бихме искали да го видим ядосан. Но е факт, че въпреки сладкото си детско личице, 31-годишната актриса невднъж е била избирана да играе ролята на "кораво момиче" - в сериала "Тъмен ангел" и филмите за "Фантастичната четворка", например.  

Джесика Алба изглежда убийствено, и все пак дори тя има конкуренция сред останалите свръхсексапилни актриси в обсъжданата продукция. На снимката до нея е Мишел Родригес, чийто латино чар ни е познат от касови заглавия като "Бързи и яростни", "Заразно зло""Аватар", "Изгубени", "Битка Лос Анджелис". В първата част на "Мачете" нейната героиня също имаше интимно приключение с не особено привлекателния тип. Явно в Дани Трехо има нещо възбуждащо, но просто е невидимо за очите.  

Филм с Лейди Гага, чичо Чарли, Мел Гибсън и Линдзи Лоън

Още два ангела на прословутата латино красота ще си имат вземане-даване с Мачете. Вляво е шоколадовата Зоуи Салдана, която покори целия свят с превъплъщението си като синекожата Нейтири от "Аватар".

40-годишната София Вергара (дясно) изглежда невероятно и ще изиграе Мадам Десдемона в "Мачете убива".

А това долу са племенничките на режисьора Родригес - Електра и Елис Авелън. Близначките неведнъж са се появявали в негови продукции, включително в колаборациите му с Тарантино. Героините им във филмите за Мачете се казват Мона и Лиза и представляват медицински сестри, размахващи повече оръжия, отколкото спринцовки.  

Филм с Лейди Гага, чичо Чарли, Мел Гибсън и Линдзи Лоън

Впечатляващ актьорски състав! Смятаме, че след всичко, което ви показахме и разказахме, сте се съгласили с нашето мнение. По-нататъшен коментар е излишен.

10 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 24.01.2014|18:02
този филм е много зле
4
Не е посочен 30.07.2012|10:56
От най-големите бози направо! Пълен ужас!
3
Не е посочен 30.07.2012|09:19
Изключително бляскав звезден състав, но като цяло този екшън си е една голяма боза.
2
Не е посочен 28.07.2012|23:37
Ето и снимки тук http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/64432
1
Не е посочен 28.07.2012|21:59
ето линк към треилъра http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/33279
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay