„Чичо Коледа“ с Филип Аврамов кани зрителите на червения килим със звездите на филма в Зала 1 на НДК

Премиерата ще се състои на 23.11 от 19:00 ч. и е отворена за посетители. Любителите на киното ще могат да видят любимите си актьори на живо минути преди прожекцията

„Чичо Коледа“ с Филип Аврамов кани зрителите на червения килим със звездите на филма в Зала 1 на НДК

Филип Аврамов влиза в ролатя на Чичо Коледа в новата лента с едноименно заглавие на режисьора Ивайло Пенчев. Филмът ще бъде представен официално в на 23-ти ноември в Зала 1 на НДК от 19:00 ч. в рамкита на Киномания. "Чичо Коледа" вече грабна сърцата на варненската публика и получи Наградата на публиката на фестивала "Златна Роза" и Наградата на град Варна на "Любовта е лудост".

Филмът носи духа на Коледа и преплита съдбите на няколко герои. В центъра на сюжета са дете, което мечтае да има семейство и мъж в костюм на Дядо Коледа, който е загубил самоличността си. Историята заплита съдбите и на таксиметров шофьор и момиче, готово на всичко, за да осъществи мечтата си, улични музиканти с добро сърце – всеки със своята любов, приятелство, тъга и щастие. Следват куп комични ситуации и всеки търси онова, за което жадува най-много - семейство, прошка, любов , приятелство. Няма как желанията им да не се сбъднат.

„Чичо Коледа“ с Филип Аврамов кани зрителите на червения килим със звездите на филма в Зала 1 на НДК

"Това е една смешно-тъжна история. Поставени са сериозни въпроси. Идеята възникна от съсценариста Божан Петров след телевизионен репортаж. Надявам се, зрителите да погледнат и на себе си с усмивка и в крайна сметка да си кажат: "Животът е прекрасен!", каза пред Радио София режисьорът Ивайло Пенчев.

Продуцентът – студио CINEMAQ, което отбелячва и своя 25-годишен юбилей – отново събира големи имена от българското кино и театрална сцена – Малин Кръстев, Васил Банов, Свежен Младенов, Симона Халачева, Милена Аврамова, Стефан Денолюбов, София Бобчева, Китодар Тодоров и е със специалното участие на Аня Пенчева. На Филип Аврамов партнира и малкият Ален Ангелов в ролята на сирачето, който уверено върви по стъпките на баща си актьорът Деян Ангелов и има цели три пълнометражни филма зад гърба си. 

Всеки, който иска да се докосне до магията на коледния филм, може да дойде на официалната премиера и да види звездите на "Чичо Коледа" на червения килим!

Билети за премиерата могат да бъдат закупени онлайн тук или на касите на НДК.

Последавйте ни във Facebook https://www.facebook.com/ChichoKoledaMovie/ и Instagram @chichokoleda !

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay