10 от най-добрите филми с участието на Дженифър Лопес

Дженифър Лопес е известна актриса и певица, която е участвала в много филми през годините. Ето някои от най-добрите филми с нейно участие:

"Селена" (1997) - Дженифър Лопес изиграва ролята на латино звездата Селена Кинтаниля, която беше убита през 1995 година. Този филм е смятан за един от най-добрите филми на Лопес и ѝ донесе много похвали и награди.

"Извън контрол" (1998) - Това е един от най-успешните филми на Лопес, в който тя играе ролята на банков обирджия Карън Сиско. Филмът е режисиран от Стивън Содърбърг и е базиран на романа на Елмор Леонард.

"Клетката" (2000) - Това е фантастичен трилър, където Лопес играе психотерапевт, която трябва да се потопи в умовете на убийци, за да открие къде държат заложници. 

"Петзвезден романс" (2002) - Това е романтична комедия, където Лопес играе главната роля на момиче от работнически квартал, което се преструва, че е богата жена, когато се запознава с политик. 

"Да свалиш Уолстрийт" (2019) В този филм Лопес играе ролята на Рамона, опитна стриптизьорка, която инициира кражби от богатите клиенти на нейния клуб.

"Анаконда" (1997)Това е приключенски филм, в който Лопес играе ролята на документалист, която се присъединява към екип от учени и изследователи, за да открият легендарната анаконда в джунглата на Бразилия.

"Свекървище" (2005) Това е комедия, в която Лопес играе ролята на момиче, която се влюбва в прекрасен мъж, но богатата ѝ свекърва прави всичко възможно да ги раздели. Филмът е изключително забавен и може да се определи като един от най-добрите филми на Лопес.

"Ще танцуваме ли?" (2004) В този романтичен филм Лопес играе ролята на танцьорка, която става учител по танци на главния герой, който иска да промени скучния си живот.

"Достатъчно" (2002) Това е трилър, в който Лопес играе ролята на жена, която се бори за да защити себе си и дъщеря си от насилието на своя бивш мъж.

"Втори шанс" (2018) В този филм Лопес играе ролята на жена, която се опитва да докаже, че може да успее в бизнеса, въпреки че няма образование.

Тези филми са само някои от най-добрите филми с участието на Дженифър Лопес. Има и много други, които също са стойностни и забележителни. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay