Поканени ли са Кардашян на Мет Гала 2023г.?

Мет Гала е едно от най-важните събития през годината в света на модата. Продуцентите на най-голямото събитие в индустрията обявиха темата за тазгодишното празненство. И така, каква ще бъде?

Темата на Met Gala 2023 е "Карл Лагерфелд: Линия на красотата", почит към талантливия дизайнер, който почина през 2019 г. Vogue наскоро сподели и кои са председателите на тазгодишното събитие, като ще включват имена като Дуа Липа и Микаела Коел. И въпреки че все още не са разкрити списъците с гости, има слухове, че някои главни герои на червения килим може да не получат покана тази година.

Според Vogue, приблизително 150 визии, които Лагерфелд е проектирал за различни къщи, ще бъдат изложени  в Метрополитън, заедно с оригиналните скици, които той е нарисувал за всяка визия.

В продължение на 65 години Лагерфелд е част от света на модата и е оставил своя отпечатък върху някои от най-обичаните марки, включително Balmain, Patou, Chloé, Fendi и Chanel. Той стартира и собствен лейбъл за конфекция през 1984 г., който продължава да произвежда дрехи и аксесоари за мъже и жени.

Може ли Зендая да се появи в кожено облекло? Може би Блейк Лайвли ще излезе в ретро Шанел? Поканени ли са изобщо семейство Кардашян? Ще трябва да изчакаме до май, за да разберем всичко това.

Междувременно научете повече подробности за Met Gala 2023:

Поканени ли са Кардашян на Met Gala през 2023 г.?

Има слухове, че Vogue редактира списъка с гости за Met Gala през 2023 г. и поканите на семейство Кардашян ще бъдат отменени. Въпреки че има такива спекулации, това е много малко вероятно да се случи.

Повечето представителите на семейство Кардашян присъстваха на Met Gala през 2022 г., от Крис Дженър до Кортни Кардашиян-Баркър. А Ким Кардашян имаше една от най-запомнящите се визии на вечерта, носейки една от известните рокли на Мерилин Монро за случая.

Оттогава и Ким Кардашиян, и Кайли Дженър продължават да укрепват статута си в света на модата, появявайки се на Седмицата на модата по целия свят и участвайки в различни рекламни кампании.

А Кендъл Дженър има особено значение за списъка с гости на Met Gala 2023, тъй като тя имаше дългогодишна връзка с Chanel и беше избрана от Карл Лагерфелд за булката в Шоу Haute Couture през 2015 г.

Кои са домакините на Met Gala за 2023 г.?

Обявени са съпредседателите на Met Gala за 2023 г., Vogue сподели, че Михаела Коел, Пенелопе Круз, Роджър Федерер и Дуа Липа ще се присъединят към Анна Уинтур, за да бъдат домакини на бала тази година.

Темата

Темата на Met Gala 2023 е "Карл Лагерфелд: Линия на красотата", почит към покойния дизайнер, който почина през 2019 г.

Изложбата в Института за костюми на музея на изкуствата Метрополитън ще включва 150 визии, проектирани от Лагерфелд за различни модни къщи, в допълнение към оригиналните скици, които той е нарисувал за всяка визия.

Дрескод за Met Gala 2023 г.

Дрескодът за Met Gala 2023, разбира се, е съсредоточен около темата за отдаване на почит към Карл Лагерфелд. На практика това означава, че гостите имат една от трите възможности. Те могат да носят винтидж визия, проектирана от Лагерфелд, да изберат съвременен дизайн от Fendi или Chanel, 2-те най-емблематични модни къщи, където Лагерфелд е бил творчески директор. Или могат да се облекат като покойния дизайнер, може би да изберат черен костюм и вратовръзка, ръкавици без пръсти и характерните му тъмни слънчеви очила.

Кога е Met Gala 2023 г.?

Met Gala ще се проведе в понеделник, 1 май 2023 г. Има традицията събитието да се провежда в първия понеделник на месец май.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay