Истината за момичето с най-невероятния късмет на света

„Римска тайна” от Карън Суон

Истината за момичето с най-невероятния късмет на света

Дори и в най-бляскавия дом властват сенките на миналото. А когато той се намира във Вечния град, неговите тайни няма как да останат задълго опазени…

Писателката Карън Суон, покорила сърцата на хиляди читатели с "Коледна тайна” и "Парижка тайна”, ще ви направи част от една история за безмерно богатство, но и безмерно страдание. Защото някои истории са обречени да бъдат повторени, ако не бъдат разказани.

Завладяващата "Римска тайна” от бившата модна журналистка следва стъпките на жизнената Франческа, която живее своя la dolce vita по римските улици, развеждайки туристи и списвайки своя набиращ популярност блог.

Истината за момичето с най-невероятния късмет на света

Един ден тя случайно открива открадната чанта, която се собственост на Елена Дамяни – една от най-мистериозните богати жени във Вечния град. Тя обитава истински дворец, а жълтите вестници от десетилетия описват пикантни подробности от бурния ѝ живот.

Случайната среща подбужда римската гранддама да наеме момичето да напише истинската ѝ история – или поне това, което Елена може да признае. Двете поемат на пътешествие из миналото на Дамяни, което подобно на Рим крие своите опустошителни тайни.

Някога тя се е казвала Лейни Валънтайн и е била нежното цвете, което краси една от най-богатите американски фамилии. Родена в средата на XX век, тя е отгледана в безмерен разкош. На бляскавото парти за шестнайсетия си рожден ден Лейни открива и любовта и решава да се втурне веднага в истинския живот, който обещава всевъзможни наслади. Но дори и в света на супербогатите се крият жестокост и несправедливост. И тя ще преживее своя дял разочарования, преди да открие мъжа, който ще ѝ даде единственото, което няма – благородническа титла и достъп до висшето италианско общество.

А под двореца, който става неин дом, се крият смайващи тайни, които трябва да излязат наяве…

"Римска тайна” от Карън Суон ще ви разкрие истината за момичето с най-невероятния късмет на света и ще ви направи част от една горчиво-сладка италианска приказка.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay