„Крадецът на целувки“ – танц на желание и отмъщение

Съвременен романс в духа на „Красавицата и Звяра“ разгаря пламъци по обхванатите от ноктите на мафията улици на Чикаго.

„Крадецът на целувки“ – танц на желание и отмъщение

Една целувка. Двама мъже. Три съдби. Но кой от тях ще напише "завинаги" в края на приказката?

Франческа Роси е деветнайсетгодишната дъщеря на най-уважавания и влиятелен бос на чикагската мафия. Отгледана в златна клетка, на Франческа никога не ѝ е липсвало нищо и рядко ѝ е била отказвана която и да било прищявка. До момента, в който младият сенатор Улф Кийтън открадва първата ѝ целувка. Целувка, предназначена за Анджело – момчето, което Франческа обича от дете и което винаги е приемала за свое бъдеще. На следващия ден Франческа се оказва сгодена за сенатора против волята си, баща ѝ не иска и да чуе за разтрогване на добре сключената сделка, а момичето е отведено и заключено в луксозното имение на Кийтън в очакване на уредения си брак.

Скоро се оказва, че Улф Кийтън – красив, желан и властен – е също така жесток и амбициозен политик, който няма да спре пред нищо, докато не постигне целите си и не постави чикагската мафия на колене. Цели, които го превръщат в естествен враг на всичко, което Франческа някога е познавала, а тя не е нищо повече от пионка в играта му. Кийтън е неин противник, неин мъчител, но също така неустоимо я привлича със сила, която среща страст и омраза, любов и отмъщение. Желанието му към нея я притегля, безмилостността му я отблъсква. Но той не е единственият, който иска да я направи окончателно своя. Не и докато Анджело продължава да се бори за сърцето ѝ.

Казват, че първата целувка трябва да се заслужи. Казват, че всички велики любовни истории имат щастлив край.

Тази история е различна. Историята на Немезида и Злодея, която изключва щастливия край. В нея принцът не спасява принцесата. Изтезава я. И красавицата не е заспала. Уловена е. В кошмар.

"Крадецът на целувки" (ИК "Сиела") е самостоятелен роман от бестселъровата авторка Л. Дж. Шен. Книга след книга, Шен завладява сърцата на феновете си с характерните си силни женски персонажи, отговарящи на всяко предизвикателство на съдбата, и с неустоимите си герои, които се борят с вътрешни демони и поставят стени около себе си, но безотказно печелят любовта на читателите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay