3 съвета за грижа за кожата от дерматолога на звездите Натали Агилар

3 съвета за грижа за кожата от дерматолога на звездите Натали Агилар

Блестящата кожа е един от запазена марка на знаменитостите. Те винаги впечатляват и със своите сияещи кожи, които изглеждат безупречно дори под ярките светлини на прожекторите.

Докато безупречното нанасяне на грим играе важна роля, основата на всяко безупречно платно за грим е добре поддържаната кожа. Повечето извеснтни жени не правят компромис с това. За кожата им обикновено се грижи екип от най-добри дерматолози и естетици.

3 съвета за грижа за кожата от дерматолога на звездите Натали Агилар

Един от тези естетици е медицинска сестра по дерматология Натали Агилар. Тя отговаря за грижите за много високопоставени лица в Бевърли Хилс, където практикува. В подкаста за красота Clean Beauty School, тя сподели мъдри съвети, от които се възползват само нейните най-известни клиенти.

По-долу ще откриете три от съветите, на които вярваме, че веднага ще намерите приложение:

Здравословни навици

Според Агилар не можете да поставите рутината за здрава кожа пред здравословния начин на живот - те са зависими едно от друго.

На първо място за нея е приемът на достатъчно количеств вода. Според нея хидратацята е от основно значение за здравето на кожата. Навикът да се пие достатъчно вода може да се усвои за един месец, след което можете да прибегнете към научаване на друг навик. Може процесът да е бавен, но със сигурност ще допринесе за добрия вид на вашата кожа.

Доверете се на експерт

Повечето хора са готови да търсят лекари, фитнес треньори, фризьори и специалисти по хранене за цялостното си здраве. Това трябва да се случва и при грижата за кожата. За да подобрите качеството ѝ, трябва да я превърнете в приоритет.

3 съвета за грижа за кожата от дерматолога на звездите Натали Агилар

Не опитвайте процедури за лице без да се консултирате с дерматолог. Това е правилото, което работи доста добре във всеки аспект. Следвайте специалиста и се придържайте към неговите съвети. След това ще ни благодарите.

Не всяка съставка е подходяща за вас

Трябва да избягвате трендовете, когато става въпрос за собствената ви кожа. Според Агилар, един от най-добрите трикове за кожата, които е научила, е, че не всичко крещящо и модрно е подходящо за нейната кожа, въпреки че може да е полезно за кожата на другите.

Важно е да не следвате това, което е тредни, когато става въпрос за избор на продукти за кожа и процедури. Важно е да разберете кожата си и какво я кара да сияе. 

 Колкото и прости да изглеждат, не забравяйте, че тези 3 съвета са от доказан професионалист и могат да превърнат кожата ви в чудото, което желаете.

 




0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay