Худа Катан с нова палитра (Видео)

Худа Катан с нова палитра (Видео)

Худа Катан пуска на пазара нова палитра. Нейната марка се превърна в любима на много гримьори, блогъри и любители на красивата и качествена козметика за красота. Преди няколко дни собственикът на марката и идол за красота на много жени по света, Худа Катан, обяви пускането на новата палитра на марката на пазара. Тя е истински развълнувана когато общува с последователите си и може би и за това продуктите й печелят милиони фенове със светкавични темпове. Худа Катан често разкрива ритуалите за красота, които спазва както и трикове за безупречен вид. За нея красиявият грим е начин на живот както споделя в постовете си. Той й е дал увереност през годините когато е била тийнейджър, а сега е нейна професия и призвание. Худа е майка на прекрасна малка дъщеричка, която често виждаме в канала й. 

Худа Катан с нова палитра (Видео)

Палитрите със сенки, които марката предлага са известни с възможностите си да се използват по много различни начини. Можете да използвате сенките освен по предназначение и като червило, лак, руж и да бъдете сигурни, че цветът ще остане наситен и непокътнат. Обикновено нюансите, които Худа предлага са наситени, много добре пигментирани, необичайни, напомнят за орианталска екзотика и са много красиви. И тази палитра продължава традицията на марката да включва глитер цветове, които сякаш са направени от диаманти и имат силен блясък. 

Худа Катан с нова палитра (Видео)

Палитрата включва 18 цвята: 11 матови, 4 сенкти с блестящи частици и 3 монохромни металик. Тя носи името NUDE, заради тоновете, които съдържа. Можете да я иползвате за да направите разнообразни гримове заради богатата гама, да смесвате цветовете и да използвате еднакви цветове за сянка и червило. 

Худа Катан с нова палитра (Видео)

Имената им се предизвикателни като "Охапан от любов", "Очарован", "Коприна" и розовото злато "Мечтател". Звучат толкова примамливо, колкото й иглеждат. 

Худа Катан с нова палитра (Видео)

При демонстрацията, която показва Худа Катан в своя Инстаграм профил цветовете се нанасят лесно, стоят гладко и остават наситени на кожата. Пигментацията е силна и не остават следи по пръста, с който сме нанесли.

Худа Катан с нова палитра (Видео)

Можете с лекота да се сдобиете е ефектна ежедневна или парти визия с новите сенки. 

Худа Катан с нова палитра (Видео)

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay