Кой цвят, какво казва за вас

Цветовете говорят

Кой цвят, какво казва за вас

За повечето жени, вълнението от първата среща се равнява на вълнението от раждането на първото внуче на бабата или началото на футболния сезон за запалянкото.

 

Малката разлика е, че на бабата не ѝ пука какво ще облече за раждането на наследника, а мъжът просто ще сложи старата футболна тениска, която не е прана от последното първенство и ще се намести доволно на дивана.

 

Младата жена от друга страна... при нея е различно. Приготовленията за първата среща са нещо много вълнуващо и притеснително в същото време. Какво да облечем, какви обувки, права или къдрава коса, с червило или без?

 

Тъй като ние сме наясно колко загубени нервни клетки значат всичките тези неща, бихме искали да помогнем като дадем няколко полезни съвета относно какви цветове е подходящо да изберем за първа среща.

 

Логично е да изберете този цвят, който смятате че най-много ви отива, но според една наука – психология на цветовете, това не е правилния избор. Знаем, че жените са привлечени от мъже в червено и обратното, но какво казват другите цветове?

 

За щастие, има нюанси, които казват "ела тук" - без да са прекалено обсебващи като огнено червено. Открийте кои цветове са идеални за вас и кои трябва да избягвате:

 

Червено – разбира се, този цвят е на върха на списъка. Светло червеното казва: "Ето ме!", докато тъмното, по-дълбоко червено казва : "Тук съм, за сега."

 

Оранжево – то е светло, ярко – означава надежда, аспирация и привлекателност. Според психологията на цветове обаче, значи също че нямате бутон за спиране, когато става дума за страст. Иначе казано - вие сте лека жена.

 

Зелено – без значение дали е ярко или тревисто, зеленото не е друго освен – енергия, живот и развитие. Това е жизнен цвят, който казва че сте "приятен човек" и няма да сбъркате, ако се появите с него на първа среща.

 

Синьо – не е цвят за първа среща за всеки, но е идеален за някои. Цветът на интелекта и истината, синьото казва : нека се опознаем първо.

 

Лилаво – лилавото е упадъчен цвят. В миналото е символизирал кралски особи и успех и до ден днешен продължава да вдъхновява романс и сдържаност. Както червеното – мистериозен и труден за хващане.

 

Черно – не само за погребения. Черното е всички цветове в едно, но вместо да казвате "Не можах да реша", той се разчита като съблазнителен и дори малко опасен.

 

Какво да НЕ обличаме?

 

Жълто – много малко хора могат да си позволят да облекат жълто, но ако сте един от тях, запазете го за по-натам. Жълтото символизира интуиция и мъдрост, но може да се разчете като самовглъбен нарцис. Това е цветът на приятелството.

 

Бяло – запазете го за сватбата. Неговата чистота може би казва – лесен човек, благ, но за съжаление, също казва неопетнен и трудно достъпен в лош смисъл.

 

И да, виждаме че розовото го няма в списъка. Може би, защото е отмито червено? Розовото определено значи романс и флирт, но също така има успокояващ ефект.Освен това, розовото е детски цвят, който говори за инфантилност и несериозност.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay