Бретон полумесец е най-новата тенденция в прическите

Бретон полумесец е най-новата тенденция в прическите

Притеснително или не, бретоните се завръщат. Виждайки любимите си звезди в социалните мрежи, гордо позирайки с прически с бретон ни карат да искаме нова прическа.

Структурата на лицето и формата на челото са някои неща, които трябва да имате предвид, но трябва да се съобразите и с личния си стил. Правите бретони са вечна класика, а тези тип перде носят духа на 70-те. Бретонът в стил полумесец е перфектният междинен вариант, тъй като включва елементи от правия бретон, като същевременно предоставя визия на ресни.

Със знаменитости като Селена Гомез и Ариана Гранде, носещи тази прическа, няма никакво съмнение, че ще направите правилния избор с бретон полумесец при следващото си посещение в салона. И така, какво точно представлява той и как да придобиете визията?

Тези бретони падат през челото, подобно на прав бретон и са малко по-дълги отстрани, отколкото в средата, за да създадат извита линия. Често тази прическа е предпочитана от дамите с по-гъста коса. Но не се безпокойте, те са подходящи и за по-фина такава.

Задачата на бретонът тип полумесец обикновено обикновено е да рамкира цялото лице. Това го прави отлична алтернатива за тези, които харесват външния вид на бретон тип завеса, но искат нещо с повече обем на челото. Има и доста екстремни варации на тази прическа, които включват много къс бретон, подобен на този, който сме носили като деца.

Въпреки че има доста онлайн уроци из мрежата, съветваме ви да посетите салона за най-добри резултати. Тъй като визията е сравнително нова, уверете се, че сте се запасили с достатъчно снимки на телфона си, които да покажете на фризьора си, в случай, че не е запознат с тенденцията.

Обяснете му, че търсите извта визия за разлика от правия бретон. Уточнете и желаната от вас дължина на бретона, тъй като микроверсиите не са необичайни и не отиват на всеки.

8 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay