Прическите, които всички ще носим през 2023 г.

Новата година в време за промяна! Защо да не започнем от косата си? През 2022 г. видяхме завръщането на течението Y2K с дънки с ниска талия и мини поли. От страна на косите пък видяхме т.нар. curtain bangs  използването на много аксесоари като фиби и ретро шноли.

Въпреки че е трудно да се сбогуваме с 2022 г., с навлизането в новата година има още по-вълнуващи тенденции, които очакваме с нетърпение.

Независимо дали искате леко освежаване на визията или сте в настроение за коренна промяна, то 2023 г. ще предложи пълна палитра от разнообразни предложения. Разбира се, голяма част от тях са вдъхновени и наложени от световните знаменитости, което пък е още един начин да се докоснем до звездния блясък на известните.

Златисто кестеняво

Прическите, които всички ще носим през 2023 г.Pinterest

През новата година ще виждаме все повече кестеняви тонове с естествени отблясъци. Знаменитости като Хейли Бийбър отдавна са загърбили русото в името на по-топлите нюанси. На пръв поглед цветът изглежда като обикновено кестеняво, той има по-лъскав вид благодарение на почти невидимите изсветлени участъци. Най-популярните кафяви тонове ще бъдат със златисти и медени отблясъци.

Изрусени предни кичури

Прическите, които всички ще носим през 2023 г.Pinterest

Тази прическа е популярна тенденция през последната година. Предните части на косата са изрусени за сметка на останалата част. През 2023 г. обаче, изсветлените кичури няма да бъдат отсечени толкова рязко, а по-скоро ще преливат с останала част на косата.

Всички тонове на червеното

Прическите, които всички ще носим през 2023 г.Pinterest

Разкошните нюанси на червеното се появяват навсякъде в Instagram и Tiktok и тази тенденция няма да си отиде скоро. Положителната страна на този цвят е, че той е изключително гъвкав. От ягодово русо до наситено кестеняво, съществуват нюанси за всеки тон на кожата.

Мед

Прическите, които всички ще носим през 2023 г.Pinterest

Макар, че и този цвят е част от палитрата на червеното, то той е единственият, който ще се отличи толкова драстично. Подобно на Кендал Дженър, можем да се превърнем в истински кралици на красотата, готови за модния подиум.

Карамелено русо

Прическите, които всички ще носим през 2023 г.Pinterest

Вече поговорихме за тенденцията Бътърскоч, която е на основата на медено русо. През следващата година вдигаме нивото с карамеления оттенък на цвета. Това е чудесен начин да вдъхнем топлина на изрусената коса.

Cherry Cola

Прическите, които всички ще носим през 2023 г.Pinterest

Aко сте брюнетка, която иска да премине към червеното без да се изрусява, можете да внесете по-тъмни червени нюанси и виолетови тонове върху естественото си кафяво. Комбинацията от наситено червени и лилави тонове прави препратка към популярната черешова напитка на Coca Cola с махагонови нотки.

Зимно бяло

Прическите, които всички ще носим през 2023 г.Pinterest

Казахме, че ще заложим на топлите нюанси през новата година, но това зимно бяло си е класика в жанра. Все пак самата Ким Кардашян го въведе и няма изгледи да излезе от мода скоро. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay