Да скочиш в модата с копринен парашут

Време е да полетим!

Пролет, пролет и отново пролет е грабнала мисълта ни. Но гардеробът ни готов ли е за нея?

 

До сега обсъдихме модерните десени за този сезон. Разгледахме и тенденциите в полите и обувките. Сега е време да погледнем малко по-мащабно и да се обвием в коприна. Това е материята, която с радост "прегръща" пролетта и най-вече лятото.

 

От изпълнените с въздух рокли на "Matthew Williamson” до плисираните ефирни поли на "Cloé”, дизайнерите са решили да ни накарат да полетим волно и да се отдадем на женската си природа.


Заложете на рокля, която отговаря на движенията на тялото ви и се "движи" в синхрон с вас. Облечете я, почувствайте я...Ако и тя ви почувства, значи това е правилната рокля за вас. Сега добавете малко цвят, като заложите на флорални или графични десени, а ако искате да използвате роклята си като фон, то едноцветната коприна ще бъде най-подходящият вариант за вас. Но не забравяйте да бъдете смели – този сезон дръзките решения и гордо вдигната глава са задължителни.


Друг ежедневен и по-сдържан вариант е комбинацията на туника или друг копринен топ, като широка риза например, с вталени дънки и сако с модерна конструкция. Тази визия ще е изключително подходяща за работното място и в същото време ще ви даде необходимото чувство за лекота и женственост.


И така, готови ли сте да полетим?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay