Заяви смело, че си звезда!

Чанта за следващата клубна вечер

Вярно е, че петък вече мина, но пък остави в мен вдъхновението и ритъма на нощния живот. Така още със събуждането започнах да мисля в тази насока и може би нагласата ми сама привлече тази чанта с апликации на "Miu Miu”.

 

Енергията се върна моментално в тялото ми и се насочи към мисълта за следващия сет а ла рок звезда. От италианската модна компания препоръчват комбинация с бяла пола, отново със звездна апликация, и сатенен потник от новата им пролетно-лятна колекция, но не мисля, че този тоалет би допаднал на повечето жени.

 

Няма да критикувам дизайнерското им решение, просто ще оставя на вас да развинтите фантазията си около чантата.

 

Сребристата основа прави този аксесоар универсален "компаньон" и към най-ексцентричната визия. Актуалният за сезона акцент е поставен със звездите в бежово и златисто, които разчупват по особен начин иначе класическия дизайн на чантата. Удобна и практична, с 3 раздела, в нея можете да съберете най-важните за вас неща и да я носите като портмоне или да я преметнете през рамо. Презрамката от своя страна е продължение на акцента, като в нея е включен емблематичния за цялата колекция на Миуча Прада елемент – четвърт цвят от фантастично цвете.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay