Какво да НЕ правите преди парти

Прочетете нашите съвети, за да не станете жертва на “издънка” непосредствено преди предстоящите коледни партита

Какво да НЕ правите преди парти

С наближаването на коледните празници идва ред и на безкрайния низ от партита и домашни събирания, на които всяка жена желае да изглежда "в пълния си блясък”. По тази причина днес ще ви дадем няколко ценни съвета какво да не правите непосредствено преди събитие, за да сте сигурни в идеалния си външен вид.

Не променяйте козметиката си
Дори и кожата ви да не е сред най-чувствителните, ви напомняме, че преди важни събития не е времето да променяте продуктите, на които тя е свикнала. В противен случай рискувате да си навлечете нежелана алергична реакция, придружена с обрив или пък пъпки.

Не прекалявайте с тена
Няма да ви обясняваме за вредата, която солариумът причинява на кожата в дългосрочен план. Вместо това просто ще ви напомним, че резултатът след "препичане” на UV лампа невинаги съвпада с желания такъв.

Кажете "не” на обезкосмяването в последния момент
Ако премахвате нежеланите косъмчета от тялото и лицето си с епилатор или пък кола маска, то силно ви препоръчваме да се подложите на такава процедура поне седмица преди планираното събитие. В противен случай съществува огромен риск кожата ви все още да не е преодоляла неизбежните червени точки.

Какво да НЕ правите преди парти
Не прекалявайте с диетите
Ако именно в пика на коледните партита се подложите на диета, имайте предвид че това ще се отрази както на емоционалното ви състояние (нервност и лесна раздразнимост, породени от постоянното чувство на глад), така и на кожата ви, тъй като неразнообразната храна ще я направи повяхнала и буквално ще изяде здравословния ѝ блясък.

Не избелвайте зъбите си
Спомняте ли си онзи епизод на "Приятели”, в който зъбите на Рос бяха станали толкова буквално ослепително бели, че никой не можеше да го гледа? Е от една страна налице е този риск, а от друга и далеч по-разпространеният - избелването може да докара на зъбите ви чувствителност, която да прерасне в болезнена нетърпимост към определени храни и напитки. А кой иска това именно навръх коледно парти?

Какво да НЕ правите преди парти
Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay