Как ролера за лице може да трансформира кожата ви

Как ролера за лице може да трансформира кожата ви

Виктория Бекъм е превърнала ролера за лице с нефрит в част от ежедневието си. Тя казва, че й помага да разнесе маската си, след като я сложи на лицето си. Оказва се, че тази малка джаджа предлага големи ползи за здравето и може да е една от тайните на безупречната кожа.

Как ролера за лице може да трансформира кожата ви

Ето как този инструмент може да бъде от полза за кожата ви:

1. Кара кожата ви да изглежда по-сияйна

Използването на ролер за лице подобрява кръвообращението в лицето, правейки кожата ви по-сияйна. Група изследователи измерва кръвния поток на бузите на хората и той се увеличава само след 5-минутен масаж с ролер.

2. Минимизира подпухналостта

Масажирането на лицето с ролер също може да помогне за премахване на подуването на лицето. Той стимулира лимфния дренаж и намалява подуването на лицето, като например торбичките под очите.

3. Успокоява кожата

Ролерите за лице, направени от нефрит, могат да охладят кожата при контакт. Нефритът е единственият скъпоценен камък, който остава хладен, когато се прилага върху кожата, и може да успокои чувствителните области на лицето.

Как ролера за лице може да трансформира кожата ви

4. Това може да помогне за изчистване на синусите

Задръстването на синусите се случва, когато течност попадне в синусите, което причинява болка и тежест в областта. Масажирането на лицето с ролер нежно движи лимфата и може да осигури облекчение от това състояние.

5. Ролерът разнася продуктите за грижа за кожата

Масажът на лицето е ефективна стратегия против стареене и може да засили ефекта от вашите продукти за красота, според проучване. Ролерът за лице помага да се разнесат равномерно продуктите върху кожата ви, което се препоръчва от специалисти по грижа за кожата.

6. Може да контурира лицето

Ролерът може временно да оформи лицето ви. Завъртането на инструмента нагоре под ъгъл и след това изтласкването му надолу до ухото помага за оттичане на течността от лицето. Той помага да се насочи излишната течност към лимфните възли, което кара кожата ви да изглежда по-стегната.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay