По примера на Кейт Уинслет...

Ние сме умни и се учим от грешките на другите!

В Ню Йорк постоянно се случва нещо. Миналата вечер например в кино "Зийгфелд" (Zeigfeld) се състоя премиерата на новия мини сериал на HBO, "Милдред Пиърс", създаден по едноименния филм от 1945г.

 

Главната героиня Кейт Уинслет се появи в разточителна черна рокля с игрив дизайн, който разкриваше изящните ѝ женствени извивки в прозрачната си лява част. Кейт, която в сериала играе Милдред Пиърс, изглеждаше невероятно до колегите си Гай Пиърс (също играе в сериала) и режисьора Тод Хайнс. Но попадайки под светлините на прожекторите ни напомни колко е важно да си служиш добре с грима и най-вече с фон-дьо-тена си.

 

Явно носителката на Оскар беше сложила прекалено много фон-дьо-тен, който не се беше абсорбирал добре и подчерта допълнително недостатъка на лицето ѝ – подобната на праскова кожа.

 

Това е добър пример, мили дами, как не трябва да прекаляваме с основата, която при някои момичета се досещате как изглежда като маска. И докато Кейт веднъж е направила тази грешка, медиите ще го отбележат и забравят, а тя ще се поправи, то ако вие го правите и не го осъзнавате (защото няма кой да ви каже) не мислете, че не се забелязва.

 

За това си отделете достатъчно време за опити и проучване, за да достигнете до момента, в който лицето ви ще изглежда по-естествено и основата на грима ви няма да се забелязва или ще е едва доловима. И не забравяйте за онази добра сестра на фон-дьо-тена – пудрата!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay