Самураят на чантите

Самураят на чантите

Най-вероятно ще отгатнете марката на тази чанта още в момента, в който я погледнете. Да, дизайнът и модернистичните решения на " Alexander McQueen" са непогрешими.

 

Фантазията на покойния Александър МакКуин се разпознаваше от всеки, дори малко посветен на модата, човек. За Сара Бъртън, сега главен дизайнер на известният лейбъл, остана тежката задача да продължи да разказва приказките на Маккуин със същия патос, изразен в невероятни облекла и аксесоари.

Всички очакваха провала ѝ, но тя се справи!

 

И това портмоне е само един от примерите, които категорично доказват до каква степен Бъртън е успяла да "влезе" в ума на легендарното "лошо дете" на модата. В аксесоара Ориентът среща Висшата мода и тази комбинация е изразена с блясъкът на отминалите години или както вече в модата се определя с една дума -"винтидж".

 

Главният акцент е сложен върху черепът на "самурая", който е и основен характер в новата колекция на лондонската комапния. Копринената основа със златна бродерия е само комплимент към златната рамка и закопчалката, която е декорирана с инкрустирани кристали "Swarovski”.

Мога да говоря още за всеки детайл, но ще оставя няколко реда и за малката, смела чанта да каже своето...

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay