8 старомодни прически, които много жени все още носят

8 старомодни прически, които много жени все още носят

Първите гребени се появяват преди 5000 години и са открити в Африка. Оттогава хората отделят много време и усилия за косата си, а популярните прически и цветови техники се променят толкова бързо, колкото тенденциите в дрехите или аксесоарите.

Ето кои са прическите, които вече не са модерни, но много жени продължават да ги носят:

1. Кок тип "поничка"

Тези кокове бяха много популярни преди няколко години и се правят с помощта на специална гъба за кок. Тази прическа обаче вече не е особено популярна. В момента са модерни ниските, по-небрежни кокове. Този тип кок е по-изискан и стилен. 

2. Сложни плитки

Сложните плитки са перфектни за различни поводи- както за официална прическа, така и за ежедневна. Но тези плитки вече са в миналото. В момента обикновените плитки от 3 кичура коса са на мода. 

3. Висока конска опашка

Благодарение на Ариана Гранде, дебела, висока опашка стана желана за много момичета. Но популярността на тази прическа избледнява. Стилистите препоръчват или ниска конска опашка, или класическият вариант на тази прическа, където конската опашка е разположена между горната част на главата и тила.

4. Къса прическа боб с обръснат врат 

Късата прическа боб с обръснат врат беше много модерна преди години. Сега прическа боб също е на мода, но по-дългия вариант. Нашето мнение е, че дългият боб е много по-красив, така че сме съгласни с тази тенденция. 

5. Гладка, изправена коса

Ако сте благословени с къдрици, точно сега е моментът да започнете да ги обичате. Естественият вид на косата е модерен и винаги ще бъде. Ако имате красиви къдрици, просто ги стилизирайте, вместо да ги изправяте.

6. Space buns или рогчета

Тези 2 кокчета, които приличат на ушите на Мини Маус или на известната прическа на принцеса Лея, бяха изключително популярни в социалните мрежи. Но колкото по-ярка е тенденцията, толкова по-кратко тя продължава. Днес ние се стремим към по-класически прически. 

7. Дребни къдрици

Къдриците тип "африкански" вече не са модерни. В момента са модерни големи, вълнообразни къдрици. Те се постигат като разрешите косата си, след като сте я накъдрили. 

8. Бяло русо 

Този тип русо определено не отива на всяка кожа. Този цвят беше много модерен преди години, но вече определено не е на мода. По-добре заложете на по-жълтеникаво русо или русо със сив оттенък. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay