Лейди Гага е иснпирираща, смятат някои

Лейди Гага е "вдъхновение"

Собственикът на Polaroid Боби Сагер, който през изминалата година работи с Лейди Гага, твърди пред contactmusic, че скандалната певица е "вдъхновение".

 

Миналата година Лейди Гага беше обявена за творчески директор на Polaroid и макар че назначаването ѝ беше посрещнато с недоверие, Боби Сагер смята, че продуктите, върху които Гага е работела, показват значимостта на решението му да я привлече в компанията си. Само припомняме, че певицата се превърна в движещата и идейна сила зад очилата GL20, с които клиентите могат да заснемат видео и да правят снимки.

 

"През 21 век не може просто да мислиш извън границите. Трябва да ги разрушиш. Ето тук идва Лейди Гага. Тя не е просто представител, тя е творчески директор (на компанията). За всеки един от тези продукти, тя е вдъхновението и беше на няколко наистина дълги работни срещи.", така Сагер се възхищава и подкрепя усилията на феноменалната певица.

 

Освен дизайна на очилата, които направи за Polaroid, Гага планува да лансира и своя линия парфюми през 2012 г., като за целта подписа договор с козметичната компания "Coty Inc.”. Следващата крачка в бъдещето ѝ развитие е създаването и на модна колекция.

 

"Нямам търпение да направя собствена линия. Това определено е едно от нещата, които искам да направя през следващата година, тъй като имам собствен отличителен стил. Вече обсъждам това с моето момче Ейкън."

 

И за нас е толкова изненадващо, но явно Ейкън ще бъде дясната ръка или ментор и в това ѝ начинание.

 

 


 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay