Бременността през погледа на татковците

Тя е важна и за мъжете!

Бременността през погледа на татковците

Най-прекрасното събитие в живота на всяка жена е това да забременее и да роди дете. Наистина това е най-милият момент за всяка жена, но къде остават мъжете?

Te винаги са навсякъде встрани. Никой не отчита факта, че и те ще стават бащи, че това е приемане на един нов период в живота им. Затова аз мисля да разгледам как приемат идването на нов живот в техния живот.

Първо трябва да приемат факта, че вече няма да могат да правят каквото си искат, нито да разхвърлят дрехи навсякъде и да пият бира всяка вечер. Не, че знаят, но някак си смътно усещат, че ще им се наложи да се държат по-прилично и да помагат за сменяне на пелени, къпане и приспиване на бебето.

За мъжете това са нови термини, които те не са срещали в никой учебник. Не са ги срещали и във висшето образование. Ето защо им е трудно да се адаптират. Но дойде ли детето, сами се научават.

Мъжът трябва да се сбогува, поне в началото, с гледането на мач с приятели. По-важно от мача, по-важно от приятелите им, с които са се напивали толкова много пъти, съвсем скоро ще бъде детето.

Гледайки коремчето на жена си, те се чудят как е възможно тази слаба и стройна жена, която преди се оплакваше, че й тежат 5 килограма багаж, сега стоически износва детето им и дори не се оплаква. Това им се струва много странно и нямат обяснение за това.

Когато бебето започне да рита, таткото се умилява, но може би се и пита дали мама сега не я боли.

Ключов момент за мъжа по време на бременността е правенето на секс. Те са поставените пред дилемата дали трябва да са на пълно въздържание през този период или могат да продължат да правят секс, както преди. Те си мислят, че може да навредят на бебето и това ги ужасява, затова често предпочитат да се въздържат.

Но мъжете винаги са били по-страхливи и неинформирани от нас, жените, затова не им се сърдете.

Бременността на жената е мистерия за мъжа.. Той има само догадки за това, което се случва в нея и още повече това, което ще бъде след като бебето се появи на бял свят. И именно затова понякога ги хваща страх.

И въпреки това, когато дойде моментът и бебчо се роди.. това е на-умилителният и прекрасен момент в живота на всеки мъж, който той никога няма да забрави!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay