Годишен хороскоп за 2020- Рак: Любов, пари, кариера, здраве

Годишен хороскоп за 2020- Рак: Любов, пари, кариера, здраве

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Рак е четвъртият знак в зодиака, воден знак е и се управлява от Меркурий.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Близнаци за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: ако сте родени между 22 юни и 1 юли. Според вашия хороскоп за 2020 г., тази година ви отвежда по-далеч във вашата способност да помагате, давате и лекувате, а също така се фокусира върху способността ви да давате на себе си.

2-ри декан: родените между 2 и 11 юли. Предстои ви година, изпълнена със страст и емоции. 2020 година е наистина обещаваща за вас.

3-ти декан: ако вашият рожден ден е между 12 и 22 юли. През тази година ще научите много неща. Любовта ще бъде преплетена във всички аспекти на живота ви- както романтични връзки, така и приятелства.

Влияние на планетите върху Рак през 2020 година:

Най-представителната област за този знак през новата година е кариерата и професията. Изминалите събития ще ви принудят да работите все повече и повече и да развивате кариерата си.

През 2020 г. Сатурн носи ограничения на Рака в изразяването на онези дълбоки и трайни чувства, които бележат живота на човек - тези, свързани със семейството, страната, традициите и дългогодишните спомени от детството.

Юпитер заедно с Плутон улеснява достъпа до информация и помага на Рака лесно да асимилира нови идеи. Това е време, в което те трябва да четат, пишат, да се научат да шофират, да учат чужд език, да започнат уроци по нещо, което ги влече, или да пътуват, с цел изучаване.

Преминаването на Юпитер през работния, ежедневния и здравния сектор няма да е толкова лесно. Усилията, положени в тези направления, ще бъдат големи, защото се отнасят до някои навици, които трябва да бъдат променени, независимо дали става въпрос за промяна на работата, промяна на работното място, за по-голямо удовлетворение или грижа за физическо, емоционално и психическо здраве.

Така че, ако искате да започнете диета, да спортувате или, просто да си създадете здравословен навик, сега е подходящият момент, тъй като ще го направите с радост и ентусиазъм. Благодарение на Юпитер, Раците ще станат по-отворени, ще установяват контакти по-лесно и техният стил на комуникация или преговори ще се подобри.  

Периодът, в който Марс е ретрограден, ще бъде критичен момент за Раците. Те ще преминат през различни изпитания, от които ще трябва да се учат. Ще трябва да разберат границите в отношенията и да бъдат готови да си научат урока.

Любов и връзки

В началото на 2020 г. във вашите взаимоотношения може да настъпи рязък катаклизъм, но с кратка продължителност- месец или два. Любовта и романтиката са важни за вас, повече от всичко. Любовта, бракът, децата ще управляват живота ви през 2020 г.

Тази година обаче ще има нотка на забавление и лекота, каквито не е имало през последните години. Просто ще бъде по-стимулиращо и приятно. Креативността в семейните взаимоотношения ще присъства често, което е страхотно.

Кариера и работа

Работата и кариерата ви през 2020 г. ще ви донесат повече увереност. Тя ще бъде особено забележима в средата на лятото. Креативността и иновациите ще бъдат отличителни черти тази година във вашия работен свят. Може да получите необичайна възможност за далечно пътуване.

Не ставайте прекалено самоуверени, защото вашите ценности и умения могат да бъдат тествани през тази година. Ще е необходимо да се постараете много, за да преминете теста успешно.  Взаимоотношенията с колегите ще ви бъдат много добри.

Пари

2020 г. е година за постигане на финансови успехи. Енергията ви е подходяща за това. Ще бъдат необходими фокус и дисциплина. Поискайте съвети и помощ, за да успеете да си осигурите дългосрочни доходи. Вашето очевидно повишаване на самоувереността също ще привлече възможности за вас и те може дори да се появят без изобщо да ги очаквате. Ще контролирате финансите си много добре през тази година. 

Здраве

През 2020 г., особено около средата на лятото, ще се радвате на перфектно здраве. Вашата самоувереност ще се отрази и на физическото ви здраве, но не забравяйте, че това е резултат от научените уроци през последните години. Вашата упорита работа се отплаща.

Източник: yearly-horoscope.org

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Овен

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Телец

Прочетете годишния хороскоп за 2020 година за Близнаци

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!



7 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay