Годишен хороскоп 2019: БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ: 21 МАЙ - 20 ЮНИ

Годишен хороскоп 2019: БЛИЗНАЦИ

Луната, вашата финансова планета, ще претърпи две затъмнения тази година - отбележете календарите си на 21 януари и 16 юли. Можете да сте подготвени за всичко, ако приемете факта на промяната.

Юпитер, вашата лична планета на любовта, започна да се движи в седмия ви дом на взаимоотношенията в края на 2018 г. Той е тук, за да напълни най-близките ви отношения с късмет, т.е. , това случайно поставяне може да ви накара да влезете в някои фантастични партньорства, в бизнес или изкуство.

Вашата управляваща планета, Меркурий, отговаря на обичайните си трикове през 2019 година. Той удря три ретрограда на следните дати: 5 - 28 март, 7 - 31 юли и 31 октомври - 20 ноември. Вместо да навредят, те ще бъдат прекрасни възможности да се свържете отново с вашето минало, да прегледате старите идеи и да се заземите.

КАРИЕРА

Снегът може и да не се е стопил в този момент, но въпреки това Марс ще нагрее нещата, когато посети знака ви от 31 март до 15 май. Това е чудесно време за разпространение на информация за проекти, които искате да стартирате през следващите 12 месеца.

Нептун, вашата лична планета на кариерата и владетелят на мечтите, ще бъде поставен в 10-тия ви дом през цялата година. Неговото присъствие подсказва, че може да преследвате непостижими цели или да затънете в следване на мечти. Избягвайте нереалистичните амбиции (или по-лошо, кариера в задънена улица), и послушайте практичния глас в главата си - или просто смел приятел.

ЛЮБОВ

Ако сте в дългосрочна връзка, Юпитер може да ви помогне да преместите нещата напред с партньора си тази година. Неговата щастлива енергия ще култивира по-голямо чувство за хармония в твоя любов. Ако сте сами, можете да срещнете почти перфектно съвпадение. Независимо от състоянието на връзката ви, пригответе се да бъдете в центъра на вниманието тази пролет, когато планета за действие Марс нагрява знака ви от 31 март до 15 май.

Венера, планетата на красотата и очарованието, ще влезе във вашия знак на 8 юни и ще остане там до 3-ти юли. Тя ще подготви почвата за вас, за да разцъфнете.

 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: КОЗИРОГ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВОДОЛЕЙ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РИБИ

 

0 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay