Годишен хороскоп 2019: ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ: 20 ЯНУАРИ - 18 ФЕВРУАРИ

Годишен хороскоп 2019: ВОДОЛЕЙ


Вашата управляваща планета, Уран, ще направи прави голям ход тази пролет, Водолеи.

На 7 март той ще се премести от третата ви къща за връзка към вашия четвърти дом на дома и семейството. Последните седем години бяха фокусирани върху промяната на начина, по който говорите и представяте идеите си на другите. Следващите седем ще реорганизират вашата жизнена ситуация, както и отношенията с членовете на вашето семейство. Ще станете по-наблюдателни за хората около вас и това, което ги кара да се държат за вас, докато се движите по вълните на промяната.


Говорейки за това как се отнасяте към другите, Юпитер е влязъл в 11-та къща в края на 2018 г. и ще остане тук до началото на декември 2019 г. Планетата на късмета ще ви помогне да се сдобиете с нови приятели, ще ви насърчи да укрепите съществуващите си връзки и ще ви води към нови.

КАРИЕРА

Свикнали сте да балансирате промените с напредъка. В края на краищата, Плутон, планетата на обновлението и прераждането, е владетелят на вашия кариерен сектор. Той прекара половин година във вашия знак , а през 2019 г. неговото ретроградно начало ще започне на 24 април и ще приключи на 3 октомври.

През цялото това време Плутон ще бъде във вашия 12-ти дом на духовен растеж. Може да се окажете привлечени от кариери или позиции, които ви предлагат по-висока цел. Вашата финансова планета, Нептун, ще обитава Риби тази година, вероятно ще ви подтикне да направите повече емоционални покупки, отколкото обикновено. Гледайте портфейла си през дните, в които Юпитер квадратира Нептун (13 януари, 16 юни и 21 септември).

Практикувайте сдържаност и ще спестите повече пари.

ЛЮБОВ

Слънцето, вашата лична планета на любовта, ще премине през три затъмнения тази година. Ако имате връзка, проблемите, които имате, ще се издигнат на повърхността, отказвайки да бъдат игнорирани.

Не се притеснявайте от битки, които все още не са се случили, тъй като вашият седми дом на отношенията е сравнително празен тази година, което е знак за мир като цяло. По-скоро, тази празнота означава, че трябва просто да прекарате повече време с партньора си. Ако сте необвързани, затъмненията могат да хвърлят светлина върху това колко време давате за другите страни от живота си и какво и кой заслужават повече от вашата любов.

 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: КОЗИРОГ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВОДОЛЕЙ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РИБИ

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay