Дневен хороскоп за понеделник, 1 октомври 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 1 октомври 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Повишавате тон на погрешния човек. В яда си сте способни да изречете тежки думи, които после няма да можете да върнете назад, а извинението няма да свърши работа. Постарайте се да запазите яростта в себе си, докато лошото настроение не отмине.

Телец

Опитвате се да си нарисувате картина на бъдещето такова, каквото искате да бъде. Няма как да знаете какво ще се случи, но и не можете да определите ясно желанията си. Решете какво искате и работете за неговото осъществяване.

Близнаци

Недейте да си играете с търпението на околните. От вас зависи успешното изпълнение на групова задача, а вие изобщо не полагате необходимите усилия. Харесва ви да дразните останалите, но поведението ви няма да бъде от полза за вас. 

Рак

Любовта за вас е територия, която е особено несигурна. Никога не ви е вървяло особено много в това отношение, но като че ли този път нещата ще се развият по различен начин. Изглежда слънцето най-сетне изгрява и на вашата улица!

Лъв

Носите короната на непукизма и свободолюбивия дух. През целия ден правите каквото си поискате, без да ви интересува как изглежда държанието ви в очите на хората. Няма нищо лошо в това от време на време да му отпускате края.

Дева

Иде ви да зарежете всичко и да предприемете всички онези действия, които желаете да направите от дълго време насам, но неодобрението на близките ви все ви спира. Ако смятате, че в целите ви няма нищо нередно - работете в посока към тяхното осъществяване.

Везни

Гледате да се харесате на хората, но има личности, чиито желания просто няма как да бъдат осъществени. Защо за вас е толкова важно хорското одобрение? Научете се да търсите единствено своето удовлетворение.

Скорпион

Протоколът изисква от вас поведение, което не ви е присъщо. Няма как да се съгласите да се държите коренно противоположно на същността си и отказвате да следвате етикета. Може и да си навлечете неприятности, но е добре, че отстоявате принципите си.

Стрелец

Припознавате самите себе си в човек, на когото имате възможност да давате ценни съвети. Ако влезете в ролята на негов наставник и учител, ще успеете да се справите блестящо и да му помогнете да разкрие потенциала си.

Козирог

Мисълта, че нещо лошо може да се случи с вашите близки, не ви напуска през целия ден. Подобни песимистични мисли нямат място в ежедневието ви - направете всичко възможно, за да ги прогоните!

Водолей

Гордеете се със себе си и с всичко, което сте постигнали до момента. Партньорът ви ви подкрепя безусловно и ви харесва, когато виждате одобрението в очите му. Ценете тези мигове!

Риби 

Потресаващ е фактът, че напоследък съвсем сте забравили за най-важните хора в живота си. Нито ги търсите, нито се стараете да разберете как са. Вярно е, че сте достатъчно заети, но това никога не е оправдание.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay