Дневен хороскоп за понеделник, 13 май 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 13 май 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес трябва да вземете важно решение, което може да се отрази на отношенията ви с приятелите и семейството. Ще бъде добре да сте малко егоист, но вероятно ще има последствия.

Телец

Вашето его ще се нуждае от спешна помощ в края на деня, след като ще бъде сериозно наранено. Но има и добра новини. След като превъзмогнете тези проблеми, всичко ще бъде наред.

Близнаци

Опитайте да държите устата си затворена колкото е възможно повече днес, защото ако говорите много, вероятно ще се злепоставите. Стойте си кротко и спокойно и всичко ще бъде наред.

Рак

Опитайте да контактувате повече с хора. И когато действате индивидуално се справяте добре, но е хубаво понякога да се чувствате като важна част от обществото. Денят е идеален за доброволчество.

Лъв

Днес се чувствате малко по-странно от обикновено, особено когато усетите, че се карате с най-близките си хора без причина. Вашата чувствителност днес е бонус, така че се възползвайте.

Дева

Вашите интуитивни сили надминават всички останали днес. Проблемът е, че те може повече да ви объркат, отколкото да ви помогнат. Погледнете скептично на всички планове и направете нови.

Везни

Опитайте да прекарате малко време сами днес, дори да работите в голям екип и постоянно да сте заобиколени от хора. Понякога просто трябва да сложите бариери около себе си, за да се върнете към нормалния си живот след това.

Скорпион

Насладете се на прилива на социална енергия, която ще дойде с новото си постижение. Нещата ще стават все по-красиви за вас и следващият път поставете летвата още по-високо.

Стрелец

Трябва да помислите малко повече над вашите въпроси днес, дори ако смятате, че мислите прекалено много. Това е един от онези дни, в които просто трябва да се уверите, че всичко е наред.

Козирог

Кажете "не" на всичко днес. Така всичко ще бъде наред. Върнете се малко назад и вижте дали ще успеете да получите някои съвети от вашите хора. Вероятно ще получите сериозна подкрепа. 

Водолей

Преминавате през някакви странни умствени катаклизми днес, но те ще ви се отразят добре. Скоро очаквайте символични моменти и задълбочени разговори през целия ден.

Риби 

Днес ще се чувствате много по-добре в сравнение с предишните дни. Ще имате духовно или психическо изцеление. Но трябва да знаете, че скоро няма да се повтори.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay