Дневен хороскоп за сряда, 27 март 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 27 март 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Бремето, което е надвиснало над вас, малко по малко започва да се разсейва. За това ще помогнат както личните ви усилия, така и помощ, която ще дойде от най-неочаквано за вас място. Тя ще ви провокира да преосмислите мнението си за определени хора.

Телец

Не кривете душата си, а признайте истинските си мисли. Няма как да избягате от чувствата си, затова е най-добре да ги разгадаете и да ги приемете - те не са толкова несподелени, колкото си мислите.

Близнаци

Обидени сте от реплика на свой приятел, която той е изрекъл по-скоро без да се замисли. Думите му обаче са успели да ви жегнат и отношението ви към него не е особено топло. Предстои дълго изясняване на ситуацията.

Рак

Припознавате себе си в човек, който е по-млад от вас, но върви по вашите стъпки. Подайте му ръка и споделете ценния си опит - това ще повдигне самочувствието му, а вие ще има на кого да предадете наученото.

Лъв

Около вас се вдига невероятен шум през целия ден. Причината за това е ваше решение, което не се харесва на близките ви. Обяснете им спокойно своята позиция - ако все пак изберат да не ви подкрепят, ще си имате едно наум.

Дева

Говорите много, а всъщност не казвате нищо. Празните приказки няма да ви спечелят точки нито на работното място, нито сред най-близкото ви обкръжение. Време е да се научите да бъдете по-сериозни в отношенията си с околните.

Везни

Възползвате се от услугите на свой приятел, когато имате нужда от помощта му, но не давате нищо в замяна. Поведението ви не е правилно и е добре да се поправите. Иначе рискувате да изгубите това приятелство.

Скорпион

Настанили сте се удобно в нечие сърце, но давате ли си сметка, че то е по-ранимо отколкото ви се иска? Не си играйте с чувствата на другите само защото за момента ситуацията е изгодна за вас.

Стрелец

Чувствате се удобно в уюта на дома, но днес ще ви се наложи да излезе от зоната си на комфорт. Предстои ви предизвикателство, в което ще трябва да вложите всичките си усилия. Няма да ви бъде никак лесно да се справите с него.

Козирог

Фокусирайте се върху собствените си желания и цели, защото ако продължавате да ги пренебрегвате, няма да успеете да ги осъществите. Вашите нужди са също толкова важни, колкото тези на близките ви. Не ги оставяйте настрана.

Водолей

Бъдете прилежни в работата си днес. Ще има доста задължения, които ще занимават ума ви. Става въпрос както за домашни задачи, така и за несвършена навреме работа в офиса, която сте взели за вкъщи.

Риби 

Предстои ви ден, изпълнен с изненади. Дори и да обичате да планирате деня си, за да избегнете непредвидени ситуации, това няма да се случи днес. Една след друга се появяват изненади, които ще объркат графика ви.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay