Дневен хороскоп за събота, 13 февруари 2021г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 13 февруари 2021г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес ще бъдете малко раздвоени и няма да знаете по кой път да поемете. Послушайте сърцето си, а не разума. Сега е времето за ново начало, вземете живота си във вашите ръце и изживейте всичко онова, което искате.

Телец

Един хубав ден за вас. Гледайте да не го пропилеете в сладки приказки, можете да свършите много по-полезни неща. Не се изкушавайте да използвате приятелите си за користни цели, бъдете откровени в това, което искате.

Близнаци

Днес ще  действате доста рязко, но може би това е единственият начин да направите нещата по вашия начин. Няма да ви липсва хъс и всичко ще се движи както искате. Недейте да прекалявате с амбициите, защото може да ви излезе през носа.

Рак

Не трябва ненужно да премисляте  слабостите и несъвършенствата си, не правете от мухата слон. Има достатъчно интересни неща, които могат да ви разсеят и да повдигнат духа ви. Радвайте се и не унивайте!

Лъв

Днес няма да ви се прави нищо, ще искате единствено почивка, храна и компанията на любими хора. Настроение сте доста празнично и в това няма лошо. Сега му е времето - създавайте си спомени, които да ви топлят.

Дева

Вниманието на всички околни ще бъде насочено към вас. Днес се опитайте да не проявявате инициативи, оставете на друг да води нещата. Ще трябва да направите сериозен избор, бъдете много наблюдателни и внимателни.

Везни

Не се претоварвайте психически или емоционално. Допълнителното напрежение може да доведе до конфликти у дома ви. От сутринта нещата няма да вървят съвсем добре, но не губете спокойствие, това е само временно.

Скорпион

Собствените ви чувства днес са загадка за самите вас. Повечето от действията ви също ще са странни и няма да сте никак убедени в постъпките си. Ще ви се иска да избягате от всички задължения, които само ви натоварват излишно.

Стрелец

Прекарайте максимално много време в компанията на любимите ви хора, защото се нуждаете именно от това. Отпуснете се и се насладете на живота. Достигнете така желаното спокойствие. 

Козирог

Ден за искрено общуване и поток от много новости. В любовната сфера се усеща раздвижване, което ще ви накара да се почувствате доста добре. Обърнете внимание на себе си и на желанията си и няма как да сбъркате.

Водолей

Ще се наложи да простите прегрешенията на другите, ако искате да продължите напред. В крайна сметка прошката е заради нас самите, а не заради онзи, който ни е наранил. Така ще ви бъде по-лесно и ще живеете по-леко.

Риби 

Днес настроението ви ще е празнично и трудно ще се съсредоточите върху някоя работа, изискваща концентрация и внимание към детайла. Освободете въображението си и просто се забавлявайте.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay