Дневен хороскоп за четвъртък, 10 април 2014

Какво ви вещаят звездите за днешния дъждовен четвъртък?

Дневен хороскоп за четвъртък, 10 април 2014

Може да следите своя актуален дневен хороскоп в Jenite.bg!

Дали денят ви ще бъде успешен, или трябва да се отдадете на заслужена почивка? Предстои ли ви вълнуваща среща, или цял ден някой ще ви ядосва? Разберете какво вещаят звездите за вашия зодиакален знак с дневния хороскоп на Jenite.bg за четвъртък, 10 април 2014 година!

Овен
Днес сте енергични и имате желание да се занимавате с деца или поне да превръщате всичко в игра. Няма нищо лошо, ако можете, забавлявайте се с ежедневните си задачи – така че се справите с тях по-лесно.

Телец
Вашата увереност днес може да ви навлече неприятности. Склонни сте да надценявате себе си и да пренебрегвате постиженията на другите, а това няма да ви представи в най-добра светлина. Опитайте се да сте по-скромни днес.

Близнаци
Днес сте толкова запленени от идеята да спорите и да се доказвате, че всъщност няма никакво значение каква е причината за споровете, в които влизате. Опитайте са да сте малко по-умерени.

Рак
Подобрения от всякакъв вид ще ви донесе днешния ден, но се постарайте да покажете благодарността си към хората, които ви помагат, за да не се представите в лоша светлина. Помислете и за хора, на които не сте се обаждали скоро, може би имат нужда от вас.

Лъв
Вътрешната ви увереност е на ниво днес, затова се насочете право към нещата, които желаете да постигнете. Моментът е подходящ да поискате повишение или да проведете важен разговор.

Дева
На хората днес им е трудно да общуват с вас, затова се опитайте да бъдете по-спокойни и търпеливи, особено на работното място. Ако някой много ви дразни, по-добре се оттеглете от битката навреме.

Везни
Това е моментът да се свържете с хора, които са важни за бъдещето ви – преговорите са вашата сила днес, затова се възползвайте максимално. Нещата ще вървят напред, докато използвате вродената си дипломация.

Скорпион
Днес сте разгневени на някой, направил грешката да засегне егото ви, затова е възможно да прехвърчат искри. Хубавото е, че каквото и да направите, едва ли то ще има дълготрайни лоши последици и все пак бъдете внимателни.

Стрелец
Имате възможност да свършите всичките си ангажименти по-рано днес и да се отдадете на любимите си занимания. Затова се мобилизирайте и използвайте цялата си енергия в нужната посока.

Козирог
Хората днес не се отнасят много добре с вас и може би ви пренебрегват незаслужено. Вместо да се разстройвате, използвайте момента да свършите малко лични задачи и да се погрижите за себе си.

Водолей
По принцип сте пластични и мисленето ви не е ограничено от стереотипи, но в момента не искате да мръднете и на милиметър от мнението си. Бъдете обективни и помислете, дали упорството ви е на място.

Риби
Днес се интересувате само от себе си и личните си дела, затова не ви интересува особено какво мислят околните. Все пак това не означава, че някой няма да се опита да ви въвлече в конфликт.  

Ако искате да четете какво вещаят звездите за вас, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 10.04.2014|17:38
Даже не знам как мина днешния ден, като сън.
7
Не е посочен 10.04.2014|17:25
Не ми е писано днес нищо положително.
6
Не е посочен 10.04.2014|15:18
интересен хороскоп :)
5
Не е посочен 10.04.2014|15:13
На мен ми вещаят хубави неща.
4
Не е посочен 10.04.2014|15:05
Днес съм инат, интересно. ;)
3
Не е посочен 10.04.2014|11:40
Много кратък този хороскоп, само 2,3, изречения...
2
Не е посочен 10.04.2014|10:23
Току що си прочетох хороскопа в полето отстрани и излезе статията със зодиите, това не е ли съвпадение:)
1
Не е посочен 10.04.2014|09:36
Интересно, ще видим какво ще се случи през днешният ден!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay