Дневен хороскоп за четвъртък, 21 март 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 21 март 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Колкото по-неразрешима е задачата пред вас, толкова по-добре ще се справите. Само не бъдете толкова праволинейни, използвайте въображението си. Не забравяйте, че прекият път невинаги е най-добрият.

Телец

Не се втурвайте точно днес да изяснявате отношенията си с някого, защото може да се получи обратен ефект и всичко да стане още по-голяма каша. Оставете се на течението и недейте да се задълбочавате в мисли, които само ви товарят.

Близнаци

Бъдете много внимателни какво казвате и пред кого, защото има доста любопитни уши около вас. Не се включвайте в никакви клюки и стойте настрана от тайни заговори, защото накрая може да се окажете виновни и да си изпатите.

Рак

Днес ще бъдете доста ангажирани да подредите нещата на работното си място. Работа ще имате дори в излишък. Не се вторачвайте в подробности, защото и без друго не ви стига времето. Мобилизирайте се, за да свършите всичко в срок.

Лъв

Не се поддавайте на манипулации, помислете със собствената си глава и съвсем скоро ще намерите решението, което търсите. Днес спокойно може да се наградите с нещо, което много обичате или искате отдавна.

Дева

Началото на деня е доста оптимистично и това ви зарежда с много енергия. Задачите на работното място ще вървят, а и личните ви дела ще тръгнат в неочаквана, но положителна посока. Всичко това ще ви направи доста доволни и щастливи. 

Везни

Днес може да възникнат сложни ситуации, но най-важното е да запазите хладнокръвие и да не бъдете много емоционални, защото така ще се оплетете още повече. Ако трябва, потърсете помощ, но не се отчайвайте и недейте да се тревожите.

Скорпион

Слушайте внимателно това, което ви казват другите. Трябва да се научите да приемате чуждото мнение и чуждите съвети, дори и да не ви се иска. Невинаги вие сте прави и днес ще ви го докажат. Извадете си съответните поуки.

Стрелец

Денят ще премине леко и неусетно и няма да има кой знае какви сътресения на работното място. Това ви радва, защото имате нужда от малко повече спокойствие и почивка. Прекарайте вечерта с любимите си хора.

Козирог

Отложете решаването на сложните въпроси, за да не ги усложните още повече. Обърнете повече внимание на приятелите си, които не сте виждали отдавна. Те са винаги до вас и го заслужават. Отделете време и за половинката си.

Водолей

Ден на амбиции и нетърпимост. Конфликтите ще възникват буквално от нищото. Най-добре е да не давате воля на гнева си, за да не "пометете" всички около себе си. Винаги има начин да улесните нещата, като се отпуснете и се шегувате.

Риби 

Може да се окаже, че някой ваш близък ще предаде доверието ви по един или друг начин, но не бързайте да съдите и да бъдете прекалено сурови. Простете грешката и продължете напред, за да не съжалявате някой ден за провалените отношения.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay