Защо някои мъже винаги ще останат просто наши приятели?

Когато я няма тръпката..

Защо някои мъже винаги ще останат просто наши приятели?

Всяка жена има поне един приятел от мъжкия пол. С тях е забавно, винаги можеш да говориш, каквото си поискаш, без да ти се разсърдят, ако се скарате, то това ще продължи не повече от няколко минути. Също така те са добри слушатели, страхотни терапевти и винаги знат как да ни създадат добро настроение. Мога да продължавам да изброявам предимствата на това да имаш мъж за приятел. И все пак, изниква въпрoсът, щом двама души от различен пол се разбират така добре, то какво им пречи да са двойка? Някои мъже просто сме ги сложили в графата : "Страхотен и толкова"! Ето защо.

Не, че нещо, но е леко.. смотан - Да, свръх забавно ни е, когато олее цялата си риза с кафе, или започне да заеква, когато види хубава жена, или не престава да се спъва по улицата.. но някак си не бихме искали да имаме връзка с него. Приемаме го такъв, какъвто е и сме му дали безрезервното си приятелство, но за друго не бихме били склонили.

Голям сваляч е. -Не спираме да се възхищаваме на атлетичното му тяло и остроумните шеги, но това, че всяка втора дама се оглежда от горе до долу и не спира да задява жените навсякъде, дори и докато пътува в автобуса, го прави неблагонадежден партньор.

По-лигав е дори и от нас - На нас, жените, някак си ни отива да сме по-разлигавени, сладко е. Но мъж да се лигави.. едва ли можем да си представим нещо по-ужасно.

Обсебва ни! - Той толкова се интересува от нас, че иска да прекарва почти цялото денонощие с нас, звъни ни през 5 минути и ни уверява, че го прави, защото не може да заспи, без да ни чуе. Всеки има нужда от внимание, но.. момчета, не прекалявайте.

Просто не запалва искрата в нас - Понякога дори и да отговаря на всичките ни условия, дори и да ги задминава, да е и забавен, и умен, и красив.. то някак си не виждаме общо бъдеще с него.

Мили дами, ако сте намерили невероятен мъж, с който се чувствате приятно, но не можете да се влюбите в него, не насилвайте нещата! Не разваляйте приятелството със секс! Бъдете умни и не губете подобна компания!

Автор: Теодора Георгиева

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay