Защо трябва да прекарвате 5 мин. всеки ден на любимото си местенце

По време на натоварен работен ден, 5 минути почивка могат да ви дадат всичко!

Защо трябва да прекарвате 5 мин. всеки ден на любимото си местенце

Постигането на баланс между това, което правите (вашата работа) и съществуването ви (личният ви живот), е безкраен танц. Особено в култура, в която да правиш нещо е по-ценно от това да бъдеш някой, поговорката "Бездейният ум е работилница на дявола" трябва да изплува в ума ви. И сте научени да вярвате, че колкото повече правите, толкова по-голяма е стойността ви.

Ако сте като повечето хора, ще продължите да се мъчите да намерите заветното средно положение между правенето и съществуването. Изпитанията ще продължават да ви преследват и да ви предизвикват ежедневно. Някои хора (включително и вие самите) ще очакват много от вас и ще имат неразумни изисквания. Животът няма да върви по начина, по който искате, независимо дали Меркурий е ретрограден или не. А работният график и семейните задължения ще ви дишат във врата. Може дори да ви се струва, че светът е срещу вас. Но не е така.

Ето добрите новини. Когато използвате инструментите за самоуспокоение отвътре навън, спокойствието ще блика отвън навътре. Всеки път, когато попаднете в стреса на момента и отделите пет минути, за да отстъпите и намерите възможност в предизвикателството, ще станете по-силни, по-щастливи, по-спокойни.

Само пет минути са ви нужни, за да се отпуснете. Трябва да си напомняте всеки ден, че е важно да бъдете, да присъствате във всеки един момент пълноценно.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay