Знаци, че вашата половинка ви използва

Знаци, че вашата половинка ви използва

Всички искаме да се предпазим от болката при разбито сърце. Несъмнено е ужасно болезнено да сложиш край на връзка, която се основава на измама. Много пъти не успяваме да разпознаем дали нашият партньор просто ни използва в тяхно предимство. 

Но някои поведенчески промени могат да сочат, че мъжът до вас изобщо не се отнася сериозно към вас и ви използва или за пари, или просто за да мине време. За да ви помогнем, ето няколко разпознаваеми моменти, които показват, че вашият партньор ви използва.

Не ви е запознал със семейството си

Ако вашият човек поддържа близки отношения със семейството си и не е споменал за срещата ви с тях, това е очевиден червен флаг. По-лошото е, че той може дори да не иска да се срещнете с приятелите му! Ако сте в здрава връзка с партньора си, нормално е да се запознаете с някой близък в живота му. Това може да означава редица неща – той или се смущава от вас, или не е сериозен във връзката ви.

Избягва сериозните дискусии

Той ще се опита да избегне всяка възможна дискусия за вашето бъдеще заедно или за ангажираност във връзката. Той може дори да се въздържи от правилното определяне на връзката, защото вътрешно иска да я запази непринудена.

Никога не ви помага

Ако вашият партньор е този, който винаги иска услуги, вероятно е той да не е сериозен по отношение на тази връзка. Докато да помагате на партньора си е в реда на нещата, ужасно е, ако не получавате никаква подкрепа от него. Във връзките винаги се получава и се взема, но ако във вашата връзка вие сте тази, която само дава, може би е време да я приключите.

Вашите приятели не го харесват

Ако мнението на всички ваши приятели е, че този мъж не е за вас, може би трябва да ги изслушате. Те не трябва да се месят във връзката ви, но имат свеж поглед на нещата. Те ще ви предупредят, че намеренията му не са правилни и той умишлено ви използва. Членовете на вашето семейство също могат да имат мнение, така че ги изслушайте.

Той говори с вас само когато иска нещо

Това е много разпознаваем знак. Вашият партньор може да ви изпрати съобщение или да ви се обади, когато иска нещо, а не защото просто иска да ви чуе. Той не бива да ви иска само заради това, което предлагате. Това е много явен признак, че той се опитва да ви използва само като средство.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay