Знаци, че връзката ви от разстояние се разпада

Знаци, че връзката ви от разстояние се разпада

Да бъдеш измамен във връзката си е едно от най-жестоките неща, които могат да ти се случат. Когато инвестирате емоционално във връзка, е много трудно да преодолеете факта, че партньорът ви ви е изневерил. Боли още повече, когато става въпрос за връзка от разстояние и един от партньорите прави всичко, което би могъл да направи, за да поддържа всичко заедно.

Но трябва да сте наясно с малките знаци, които показват, че половинката ви може да ви изневерява. Ето кои са те.

Внезапна и постоянна промяна в поведението. Партньорът ви спря ли да казва "обичам те" или го прави много по-рядко? Или е спрял да говори за общото ви бъдеще? Това са няколко признака, които показват, че партньорът ви може да ви изневерява.

Изглежда, че половинката ви е постоянно заето. Ако вашият партньор е интроверт, многото вечерни, уикенд или празнични ангажименти може да не са типични за него. И ако изведнъж половинката ви е твърде заета, за да ви обърне поне малко внимание, явно във връзката ви има проблем.

Често не можете да се свържете с партньора си. Неразумно и несигурно е да очаквате някой, с когото излизате, незабавно да върне всяко обаждане или да отговори на всяко съобщение. Ако вашият партньор обаче често е недостъпен без прилична причина, може да ви изневеря.

Рядко говори с теб от вкъщи. Ако вашият партньор обикновено ви се обажда по пътя до или от работа, по време на работа или от колата, докато шофира, това може да означава, че има причини, поради които той или тя не се чувства удобно да разговаря с вас от вкъщи. Може би някой друг е там през повечето време.

Често не можете да се свържете с него. Разбираемо е, ако вашият партньор обикновено не може да приема обажданията ви в работно време, от офиса си. Ако обаче вашият партньор почти никога не вдига, когато позвъните, независимо по кое време на деня е, може да се случва нещо друго.

Забелязвате несъответствия в неговите истории. Случвало ли се е половинката ви да ви е казала, че излиза навън с приятели, а когато след няколко дни повдигнете темата, той/тя да не помни за излизането си? Тези подхлъзвания може да са невинни грешки или да показват, че той или тя трудно успява да следва всичките си лъжи.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay