Знаци, че майка ви е най-добрата ви приятелка

Знаци, че майка ви е най-добрата ви приятелка

За разлика от някои, аз не се срамувам да призная, че майка ми е най-добрият ми приятел в целия свят. Никой не ме познава по-добре от нея и сега, когато съм по-голяма, е много по-лесно да видя колко много общо имаме. Тя е най-добрият ми съветник. Знам, че не съм единствената, която има най-яката майка, та затова ето няколко знаци, че жената, която ви е дала живот, е най-добрата ви приятелка.

Тя е най-добрият ви партньор за пазаруване. Няма нищо против да обикаля с вас часове по магазините, докато вие търсите идеалния чифт обувки. И дори ако не сте заедно по време на пазар, вие й изпращате снимка на всяка стока, за която се колебаете дали да купите. Тя ще ви помогне, дори ако никой друг не иска да го направи. Сещате ли се, когато ви дойде цикълът за първи път? А когато решихте да започнете да се обезкосмявате? Посъветвахте се с майка си, нали?

Когато имате лош ден, тя е първият човек, на когото ще звъннете, за да ви каже някоя мила дума, с която да ви оправи настроението. Познавате се толкова добре, че разбирате какво иска да ви каже само като я погледнете. Все пак знае всичките ви тайни! Тя винаги има мнение. Независимо дали става въпрос за връзки, работа или здраве, тя винаги има готова фраза, която ще ви насочи какъв избор да направите. Грижа я е за вас, със сигурност.

Тя ви казва направо какво мисли, без да се притеснява как бихте реагирали. Може и да се страхувате да чуете истината, но знаете, че майка ви винаги е права. Понякога просто правите малки жестове към нея, защото искате да я зарадвате. Като да й купите любимите сладки, когато отивате до магазина. Тя се тревожи за вас постоянно, но на вас прекомерната грижа не ви пречи. Това е признак на любов. Това е признак на любов. Продължавайте да си го повтаряте отново и отново.

Знае точно как да ви накара да се усмихнете. А това е ценно качество, нали? Брутално откровена е постоянно. Ето за това са истинските приятели! Тя е изключително добра в това да ви успокои. Майка ви знае повече за вашето здраве, отколкото вие. Знае кога сте настинали и какво лекарство трябва да приемете, за да се оправите по-бързо. Знае и кога сте гладни. И вие сте й благодарни.

Ако вземете лошо решение, тя ще ви каже. Търсите я винаги, защото сте сигурни, че тя знае всичко. Майките са като енциклопедия – знаят всичко от готварски съвети до математически изчисления. Тя умее да ви утешава. Няма нищо по-успокояващо от това майка ви да ви каже, че всичко ще бъде наред.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay