Идеи за тематични партита през декември

Забавните дрескодове са: бяло, хавайско, палаво, винтидж, или просто грозни пуловери

Идеи за тематични партита през декември

Прието е, че декември е месец за празнуване. Някои хора обаче го изживяват по-скоро като месец за депресиране. Като изключим ентусиастите, които напълниха Facebook с радостни виртуални възгласи по случай първия сняг, останалите не се чувстват особено щастливи в студеното време. Други пък не се разбират кой знае колко с роднините. Тръпнат от вълнение, само че не положително, в очакване на задаващите се семейни сбирки.

Въпреки всичко, ние сме убедени, че всеки от нас може истински да се забавлява - както по време на фирменото коледно парти, така и докато посреща Нова година с близките си. В крайна сметка, настроението не е константа. Дори когато липсва, може да бъде създадено.

Организирането на тематично тържество е чудесен помощник в тази насока. Когато се измисли определен мотив, който да обедини всички присъстващи под обща идея, атмосферата добива много по-празнични измерения. Гарантираме ви, че ако почерпите вдъхновение от предложенията в тази статия, ще предизвикате усмивки дори върху лицата на най-скептичните и намусени хора около вас.

Започнаха да мрънкат пренебрежително още при първото споменаване на словосъчетанието "тематично парти"? Не се оставяйте това да ви разколебае. Помолете ги за минимални усилия, с които да се впишат в посочения дрескод, след което само изчакайте да видите какво ще стане след първите две питиета!

Ето и нашите предложения за тематично парти 2012:

Бяла приказка 
Определянето на един цвят, в който да бъдат облечени всички гости, е възможно най-лесният начин за организиране на тематично парти. А когато говорим за декемврийските Коледа и Нова година, бялото е особено подходящ вариант. Само си представете колко красива ще бъде обстановката, ако цялата украса е подчинена на зимната идея (снежинки, висулки, сребърни гирлянди и бели покривки) и усмихнатите хора наоколо също са в тон!

Идеи за тематични партита през декември
Хавайско парти  
Ако и вие сте от онези, които не харесват бялата зима, предходната идея може да ви се стори потискаща. В такъв случай обаче настоящото предложение би трябвало да ви заплени. Нали именно за слънце и плажове мечтаете през късите дни и дългите нощи на студените месеци? Защо тогава не си организирате празненство, което да въплъщава духа на топлите ви мечти?

На пръв поглед хавайската идея звучи трудно постижима, но не е така. Можете да се сдобиете подходяща обстановка, дори ако просто окачите на стената една дъска за сърф, палмови листа или фототапет с тропически плаж. Интересно ще стане и ако използвате пълно с лед детско надуваемо басейнче за охлаждане на бутилките. Питиетата ще се сервират в кокосови орехи, на трапезата ще има още ананаси, банани, мандарини и до каквито други екзотични плодове успеете да се докопате.

Музиката трябва да бъде раздвижена и карибска. Разбира се, едва ли ще е възможно гостите да бъдат облечени само в полички от листа. Но и необходимият стил във външния вид може да се постигне, ако всеки си сложи подобна поличка над другите дрехи и гирлянд от цветя на врата. За по-щурите личности имаме още едно предложение - да облекат шарени бански костюми върху блузите или панталоните си.

Палавият Дядо Коледа 
Може би вече се досещате какво ще да е това тематично парти. То е за по-разкрепостени компании. Всички трябва да се облекат в стила на известните коледни персонажи (добрият старец, Снежанка, еленчетата), но не се предполага да изглеждат така, както в детските книжки.

Дядо Коледа може да бъде разпасан, без брада и да прилича по-скоро на плейбой с тънки мустачки. Относно младата му помощничка мислим, че всеки може да си представи как тя се превръща в секси мадама. За да оправдае червения си нос, Рудолф пък ще се разхожда с бутилка в ръка. И тя няма да бъде пълна с лимонада, разбира се!

Идеи за тематични партита през декември
Дрескод: Най-грозен пуловер 
"Забавен пуловер" също е възможна интерпретация. Става въпрос за онези дебели дрехи, подарявани от роднините по празниците, с които почти всеки от нас се е сблъсквал поне веднъж. И никога не ги е обличал. Е, под прикритието на този хумористичен дрескод шареният пуловер от баба най-сетне ще изживее своя звезден миг. По-суетните дами, които никога няма да се появят в обществото с подобно нещо, могат да обиколят магазините и просто да си купят кокетна плетена дрешка с картинка.

Пътешествие из десетилетията  
Както знаем, в последно време думата "винтидж" е особено актуална. Особено що се отнася до модата и холивудските филми. Затова и тематичните партита, които се организират в различни заведения, нерядко изискват дрескод, съобразен със стила на конкретен исторически период.

Имайки предвид, че "Артистът" бе сред най-обсъжданите филми тази година, смятаме 20-те и 30-те години за чудесна идея. Лесно можете да намерите вдъхновение относно подходящите прически и облекла - просто изгледайте лентата. И се старайте да се придържате към сивата гама, за да създадете необходимото усещане за черно-бяло кино.

Ако никоя от тези идеи не ви допада, предлагаме ви просто да заведете всички колеги или приятели на караоке. И да се заобиколите с достатъчно алкохол. Не забравяйте: който пие, пее; а който пее, зло не мисли!

Идеи за тематични партита през декември

10 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



21
Не е посочен 11.12.2012|11:48
Интересни идеи, ще видим какво ще измислим ние по празниците.
20
Не е посочен 11.12.2012|11:23
Че кой си прави партита с тема, събираме се на Коледа пък каквото излезе, събираме е на нова година и пак каквото стане, партитата на тема по заведенията, където празнуването със 100 непознати не ми се вижда най-добрия вариант.
19
Не е посочен 07.12.2012|19:04
Уважавам всички видове партита на всякакъв вид тематика.
18
Не е посочен 07.12.2012|17:55
бяло парти, разбира се. хем е повод за нова дрешка.
17
Не е посочен 07.12.2012|12:53
Последната снимка е много яка. Каквито и да са, важното е да има партита.
16
Не е посочен 07.12.2012|10:34
Повече партита да има пък ако трябва ще се съобразяваме и с тематиката.
15
Не е посочен 06.12.2012|19:19
Бялата приказка изглежда интересна точно парти за този месец
14
Не е посочен 06.12.2012|14:51
искам да си направим една Бяла приказка :)
13
Не е посочен 06.12.2012|14:29
Парти да има! ;) Няма значение каква ще е тематиката!
12
Не е посочен 06.12.2012|14:29
да си спретнем едно хавайско парти , а ?:)
11
Не е посочен 06.12.2012|14:20
Бяла Приказка ще е готино парти!
10
Не е посочен 06.12.2012|13:49
Много обичам тематични партита! винаги са ми били интересни!
9
Не е посочен 06.12.2012|13:39
Ходила съм на много такива партита... Миналата седмица обаче изпуснах едно в стил 90-те и още много ме е яд.
8
Не е посочен 06.12.2012|13:29
Интересно, само дето примен тези неща едва ли ще се получат.
7
Не е посочен 06.12.2012|13:24
Коледните парти са най-веселета част от празника, ние вкъщи не правим тематични такива, а просто се събираме с добри приятели на раздумка, хубава музика и храна, ей така.
6
Не е посочен 06.12.2012|12:41
Готини идеи! Макар че коледните партита в нашата фирма, въпреки специалния отдел за тая цел са винаги еднотипни, но поне партито за дечицата е хубаво и весело винаги.
5
Не е посочен 06.12.2012|12:30
бялата приказка най ми харесва май.
4
Не е посочен 06.12.2012|11:40
Това с най-грозния пуловер ми е фаворит!
3
Не е посочен 06.12.2012|10:16
Бяло партито наистина ми харесва като идея, при все че човек доста може да експериментира с интериора, а и костюмите със сигурност ще са доста интересни.
2
Не е посочен 06.12.2012|09:37
Аз не обичам много шарените партита, по-скоро съм на мнение, че мога да разчитам на нещо в по-еднообразните и светли цветова - бело, жълто, светло зелено или в най-лошия случай - резида.
1
Не е посочен 06.12.2012|09:19
Това с пуловера ми хареса наистина много, макар че аз лично намирам тези инфантилни коледни пуловери за много сладки.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay