Истински жени обясняват защо са изневерили, въпреки че са били щастливи във връзката си

Истински жени обясняват защо са изневерили, въпреки че са били щастливи във връзката си

Изневярата е много спорен въпрос. Различните хора считат различни неща за изневяра. Едни обвиняват човека, който е изневерил, други- този, които е бил измамен. Истината е, че изневерите се случват, постоянно, въпреки щастливите връзки, изградени върху любов и доверие. Няколко истински жени обясняват защо са изневерили, въпреки че са били щастливи във връзката си: 

1. "Беше лесно да не ме хване"

"Обичах приятеля си и всичко между нас беше страхотно. Смеехме се, излизахме, сексуалният ни живот беше страхотен, но не можех да спра да се заглеждам по други мъже. Знаех, че ми вярва и че едва ли ще се осъмни в мен. Никога не съм имала голяма афера, но се прибирах вкъщи с различни мъже" 

-Алексис

2. "Нуждаех се от по-хубав секс"

"Съпругът ми беше страхотен любовник, но само емоционално. Винаги беше до мен, изслушваше ме, глезеше ме и ме караше да се усмихвам. Но в леглото беше ужасен. Не знаеше как да ми достави удоволствие, а аз се нуждаех от повече страст. Чувствах се ужасно, защото бях щастлива със съпруга си, но се нуждаех от по-хубав секс."

-Бет

3. "Имах нужда от нещо ново"

"Обичам приятелката си, но сексуалният ни живот е скучен. Винаги правим едно и също в леглото. Обичам я и искам да съм с нея, но се нуждая от нещо ново и различно в леглото и то се случи"

-Аманда

4. "Харесваше ми да получавам внимание"

"Вероятно не е основателна причина да изневериш, но е факт. Обичам да ми се обръща внимание и да флиртуват с мен. Обичам приятеля си, всичко с него е страхотно, но когато съм навън и други мъже флиртуват с мен, просто не мога да се сдържам и понякога стигам твърде далеч."

- Джесика

5. "Имах нужда от емоционална връзка"

"Съпругът ми е страхотен. Когато е наоколо си прекарваме страхотно. Той е умен, мил, добър, грижи се за мен и наистина го обичам. Но работи толкова много и не му остава време за мен. Аз имам нужда от внимание. Имам нужда някой да ме изслушва и срещнах един страхотен мъж, който запълва празнотата."

-Лаура

6. "Той беше толкова красив"

"Аз съм супер щастлива с приятеля ми, но този мъж показа, че се интересува от мен и е толкова красив. Не съм особено уверена в себе си и факта, че този красив мъж прояви интерес към мен ме влуди. Не исках да пропусна шанса си. Чувствах се виновна, но ми харесваше. 

-Рейчъл

7. "Наистина се влюбих в него"

"Бях много щастлива с приятеля ми, но срещнах този мъж на едно парти и беше любов от пръв поглед. Това е нещо, което просто не може да се обясни. Знаех, че не е редно, защото имах връзка, но вътрешно усещах, че не трябва да пропускам този шанс. Сега съм щастлива, че го направих, защото настоящата ми връзка е именно с този мъж."

-Ашли

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay