И идеалният мъж според жените е...

...смесица между Брад Пит, Джордж Клуни и Брадли Купър!

И идеалният мъж според жените е...

Когато накараш една жена да "сглоби” лицето на идеалния мъж, тя най-вероятно ще прибегне до снимките на някои от най-горещите холивудски красавци, като вземе части от всеки един от тях и ги съедини в едно.

Ново и изключително интересно проучване е ориентирано именно в тази посока. Изследователите възлагат задача на участничките в него да посочат най-красивите черти на известните мъже в света. В резултат на техните усилия става ясно какъв е идеалът на жените, когато става въпрос за мъже.

От предпочитанията на дамите се стига до създаването на две "перфектни” мъжки лица, които показват как би изглеждал най-красивият мъж в света, ако притежава отличителните черти на най-сексапилните мъже на планетата.

И идеалният мъж според жените е...

Първото получено изображение показва идеалното мъжко лице, което включва характеристиките на представителите на по-младите звезди. То притежава къдриците на изпълнителя от момчешката група One Direction Хари, които са най-често срещаният отговор на жените, когато става въпрос за любимата мъжка прическа.

Избраните очи за перфектното лице са на актьора Зак Ефрон - неговият дълбок син поглед изглежда е най-свиден на нежния пол. Тези две характеристики, комбинирани с вечно наболата брада на Робърт Патинсън, оформят идеалния младежки мъжки образ.

Допълнителните черти, които не са по-маловажни от основните, включват квадратната челюст на Райън Гослинг и носа на звездата от "50 нюанса сиво” Джейми Дорнан.

И идеалният мъж според жените е...

Второто изображение разкрива как би изглеждал най-красивият мъж, ако притежаваше най-привлекателните черти на звездите, които са над 30-годишна възраст. Изборът на жените тук са сивите коси на Джордж Клуни и брадата на Дейвид Бекъм. Очите, както и при първото лице, са сини - взети "назаем” от Брадли Купър; челюстта е на модела Дейвид Ганди, а Брад Пит се включва в играта с перфектния си нос.

Проучването показва, че при идеалния мъж над 30 години жените предпочитат по-дълга брада, докато при младежкия му вариант наболата брада е за предпочитане. А Джордж Клуни доказва, че прошарената коса изобщо не отблъсква жените.

А на вас кой от двата перфектни мъжки образа ви допада повече?

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay