Какво винаги трябва да правите преди секс

Какво винаги трябва да правите преди секс

Всеки път, когато започнете нова връзка, очаквате с нетърпение да бъдете интимни с партньора си. От една страна, това ви кара да се чувствате развълнувани и нетърпеливи, но от друга, също така ви кара да се изнервяте и тревожите. Какво харесва партньорът ви в леглото, дали ще можете да задоволите нуждите му или не, как ще се представите вие - това са някои често срещани въпроси, които се появяват в главата ни. 

Освен да правите тези неща правилно, има няколко неща, които винаги трябва да правите преди секс. Ето кои са те.

Намеквайте на партньора си какво го очаква

Създаването на малко сексуално напрежение, преди да посетите спалнята, може да направи по-вълнуваща срещата ви. Можете да целунете дълго и страстно половинката си сутринта или да му намигнете съблазнително, когато излиза през вратата. Всичко това ще го накара да си фантазира какво го очаква.

Подгответе презервативи

Безопасният секс е изключително важен. Нека презервативите ви бъдат под ръка, за да не се налага да ходите в другата стая или пък до магазина. Нека не разваляте хубавата вечер.

Обърнете внимание на обстановката

Това може да включва избор на подходяща музика, слабо осветление, ароматни свещи. Всичко ще помогне за по-добрата атмосфера.

Стимулирайте мозъка си

Сексът започва в главата. Така че прочетете няколко страници от еротична книга или визуализирайте как правите секс. Това със сигурност ще засили сетивата ви и ще ви накара да очаквате вечерта.

Списък със задачи

Направете списък с всичко, което искате да направите в спалнята. Така ще се радвате на секса много повече, ако сте помислили за всичко предварително.

Чувствайте се по-секси

Самочувствието е ключов компонент, който допринася за сексуалното удоволствие. Преди секс направете нещо, което ви кара да се чувствате малко по-секси и уверени в себе си. Може да е всичко, което ви кара да се чувствате по-привлекателни и ще ви накара да се почувствате желани.

Дишайте дълбоко

Има доказателства, че дишането може да помогне за увеличаване на нашето внимание и фокусиране върху приятни сексуални усещания, което може да доведе до по-добър и по-удовлетворяващ секс. Така че, преди да преминете от натоварения си работен график към секса, отделете малко време, за да вдишате дълбоко и издишате няколко пъти, за да се успокоите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay