Какво говори начинът ви на хранене за вашата личност?

Научете повече за връзката между вечерята и характера ви

Какво говори начинът ви на хранене за вашата личност?

Ако вярвате поне малко във връзката между науката и психологията, то значи сте наясно, че почти няма случайности и всеки наш избор, всяка наша привичка, е продиктувана от характера ни. Зад всяка наша постъпка се крие определено значение, включително и в начина, по който се храним.

Вече сме ви разкривали какъв човек сте според любимата си супа, но днес ще се спрем да по-задълбочен анализ върху самия акт на храненето, който е изключително важен и казва много за характера на един човек. Знаете ли, че има цели девет начина на хранене? Изберете този, който е най-близък до вашия, а след това вижте какво разкрива за личността ви.

Бавно хранене
Вие сте човек, който не обича да бърза, а се наслаждава на всяка минута. Вярвате в максимата, че качеството е по-важно от количеството. Живеете в настоящето и се радвате на малките неща, които ви заобикалят.

Какво говори начинът ви на хранене за вашата личност?

Бързо хранене
Обичате да правите по няколко неща наведнъж и това не ви тежи. Имате силен състезателен дух и обичате да се справяте със задачите си преди крайните срокове. Често слагате чуждите нужди пред своите и често не оставяте време за себе си.

Организаторано хранене
Искате всичко на масата да е подредено и нищо да не се разсипва? Вие сте педантично подреден и организиран човек, който обича да има план и да го следва. Не харесвате изненадите и не сте особено гъвкави по отношение на графика си. Искате всичко да бъде строго организирано и под ваш контрол.

Авантюристично хранене
Обичате да хапвате нови неща и храната е предизвикателство за вас. Това ваше качество ви следва през целия ви живот. Вие сте смели, обичате приключенията и не се боите от промените. Винаги сте готови за нови изживявания и емоции.

Капризно хранене
Хапвате с удоволствие много малко неща, което означава, че мразите да излизате извън зоната си на комфорт и винаги искате да държите ситуацията под контрол. Същевременно сте любопитни и обичате да научавате нови неща.

Какво говори начинът ви на хранене за вашата личност?

Изолационно хранене
Тези хора обичат да се хранят по определен ред и ядат ястията едно след друго. Те са предпазливи, премислят всичко много внимателно и умеят да намират слабите места на хората срещу себе си. Трудно приемат чуждо мнение и не обичат да се променят.

Миксирано хранене
Ако обичате да слагате по няколко неща в чинията си и да ги хапвате наведнъж, то вие сте отворена личност, която е изключително приятелски настроена и винаги е готова да помогне, Давате всичко за хората, които обичате, и сте душата на компанията.

Звучно хранене
Хората, които се хранят с вас, могат наистина да чуят точно колко е вкусна храната - вие не спирате да коментирате качеството на храната и издавате звуци на задоволство или пък отвращение. Този ваш свободен дух показва, че не ви интересува какво мислят другите за вас. Вие сте себе си и умеете да се борите за мечтите си.

Майсторското хранене
Вие приготвяте храната си много внимателно, което означава, че имате ясни цели и амбиции и сте готови на всичко, за да ги следвате. Обичате да изпипвате детайлите и сте истински перфекционисти, които се стремят само и единствено към успеха.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay