Какво да пишете на някой, който ви игнорира

Какво да пишете на някой, който ви игнорира

Моментът, в който виждате, че човекът, на когото сте писали, е видял съобщението ви, но не ви отговаря, може да бъде разочароващ. Всички знаем какво е чувството. Независимо дали сте проверявали телефона си няколко пъти или сте изпратили десетки съобщения, пак не ви отразяват. 

И най-вероятно се чудите защо този отсреща не ви отговаря, а най-различни мисли се вихрят в съзнанието ви. Ето какво трябва да пишете, ако искате той да ви изпрати съобщение или да ви се обади.

"Добре ли си? Притеснена съм."

Това е най-важното нещо, което трябва да попитате този човек, ако не ви е отговорил. Ако го попитате за чувствата му в момента, ще го уверите, че сте готови да говорите с него, независимо от ситуацията. Ще се изненадате доколко този прост въпрос може да размекне хората.

"Тук съм за теб, когато искаш да говорим."

Понякога хората се борят с различия и проблеми и начинът им на справяне със ситуацията може да включва мълчание. Ако не сте сигурни дали вашият приятел е изправен пред проблем, тогава не допускайте веднага, че не иска да говори с вас заради него. Изпратете му кратък текст, с който го уверявате, че сте готови да го изслушате.

"Тъжно ми е, че не говорим в момента."

Изразяването на емоциите си към другия човек може да бъде ефективно, ако искате той да възобнови разговорите с вас. Това може да намали дистанцията в отношенията ви, ако съобщението е изразено искрено, а също така ще дадете на този човек да разбере, че ви е грижа за него.

"Значи това се случи днес ..."

Ако от доста време не сте говорите с човека, можете отново да счупите леда, като му изпратите съобщение за забавна или интересна случка, която се е случила с вас. Това ще му даде да разбере, че все още ви е грижа за него достатъчно, че да му споделяте странните моменти.

"Съжалявам и уважавам пространство ти."

Ако някое ваше действие е наранило другия, тогава извинението е основният начин да се поправят нещата. "Извинявай" може да смекчи удара. Накарайте го да разбере, че зачитате мнението му.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay